Cum putem deschide, monta si scrie fisiere imagine .ISO in Windows 7

Advertisements

Fara niciun program instalat pe Windows 7 deschiderea unui fisier .iso este imposibil de efectuat, insa daca avem o imagine .iso ne da posibilitatea sa scriem imaginea .iso pe CD/DVD.

Burn .ISO image file in Windows 7

Vedeti tutorialul . Nu aveti nevoie de niciun program sau aplicatie pentru a scrie o imagine .iso pe CD/DVD (write .iso file in Windows 7). Windows Disc Image Burner este un feature introdus de pe sistemele de operare Windows 7.

Cum putem deschide si extrage fisiere dintr-o imagine .ISO

Programe si aplicatii pentru fisiere .ISO sunt destule pe , insa trebuie sa stiti ca pentru a extrage fisiere dintr-o imagine .ISO sau pentru a vizualiza continutul unei imagini ISO, este de ajuns sa aveti WinRAR instalat.

Pentru a extrage fisierele dintr-o imagine .iso faceti click-dreapta pe imaginea ISO si in folositi optiunile de "extract" ale WinRAR.

extract_iso_files

Ca sa extrageti numai anumite fisiere din imaginea .iso faceti click-dreapta pe fisierul .iso si Open with > WinRAR archiver.

open_iso_file_in_winrar

Selectati fisierele pe care doriti sa le extrageti din .iso si drag&drop in folderul in care aveti nevoie de ele.

stealthsettings.com_284

Download WinRAR 3.93 (x86 / 32-bit)

Download WinRAR 3.93 (x64 / 64-bit)

*WinRAR-ul este compatibil pe toate sistemele de operare , si Windows 7.

Cum putem monta o imagine .ISO pe Windows 7 (Mount ISO Image in Windows 7).

Pentru a monta o imagine .ISO majoritatea utilizatorilor folosesc popularul DAEMON Tools pentru ca este "cel mai bun". Asa au auzit de la prieteni.
Eu prefer sa folosesc o aplicatie care consuma mai putine resurse de sistem decat DAEMON Tools, care nu este considerata si care este 100% free.

1. Download Virtual CloneDrive 5.4.4.0.

2. Click-dreapta pe fisierul .iso si selectam "Mount (Virtual CloneDrive F:)" (litera partitiei poate sa difere).

stealthsettings.com_285

La fel ca si Daemon Tools, Virtual CloneDrive va ofera posibilitatea sa creati partitii virtuale si sa montati mai multe imagini .iso simultan.

stealthsettings.com_287

Cred ca 15 partitii virtuale sunt de ajuns pentru un sistem de operare :)

Stealth Settings – Open ISO files in Windows 7, Extract .ISO files in Windows 7, Mount .ISO in Windows 7, Download Virtual CloneDrive, Download WinRAR.

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

4 Comentarii la: Cum putem deschide, monta si scrie fisiere imagine .ISO in Windows 7 #
 1. andrei says:

  mersi mult
  sa traiesti unchiesh ;)

 2. Alx MAX says:

  O altă sculă bună pentru montat imagini ISO pe Windows (toate) este Alcohol. Eu folosesc Alcohol 52 % care nu cere bani.

 3. vicentiu says:

  si eu tot Virtual Clone Drive folosesc. Dar eu nu fac parte din ,, turma ” . Eu sunt mai ,, ciudat ” .
  Nu folosesc nici Daemon Tools , nici Nero , nici Winamp……
  Cand am bagat prima data Windows 7 , Daemon Tools nu mergea . Am bagat Virtual Clone si la el am ramas , ca imi place . In legatura cu burningul , eu am scris dvd cu ce are Windows . iese treaba stas . Dar tare mat em ca nu prea aveti cui spune . 90 % au invatat ceva mecanic si nu incearca nimic nou .

comments

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese