Cum putem deschide, monta si scrie fisiere imagine .ISO in Windows 7

Advertisements

Fara niciun program instalat pe Windows 7 deschiderea unui fisier .iso este imposibil de efectuat, insa daca avem o imagine .iso ne da posibilitatea sa scriem imaginea .iso pe CD/DVD.

Burn .ISO image file in Windows 7

Vedeti tutorialul . Nu aveti nevoie de niciun program sau aplicatie pentru a scrie o imagine .iso pe CD/DVD (write .iso file in Windows 7). Windows Disc Image Burner este un feature introdus de pe sistemele de operare Windows 7.

Cum putem deschide si extrage fisiere dintr-o imagine .ISO

Programe si aplicatii pentru fisiere .ISO sunt destule pe , insa trebuie sa stiti ca pentru a extrage fisiere dintr-o imagine .ISO sau pentru a vizualiza continutul unei imagini ISO, este de ajuns sa aveti WinRAR instalat.

Pentru a extrage fisierele dintr-o imagine .iso faceti click-dreapta pe imaginea ISO si in folositi optiunile de "extract" ale WinRAR.

extract_iso_files

Ca sa extrageti numai anumite fisiere din imaginea .iso faceti click-dreapta pe fisierul .iso si Open with > WinRAR archiver.

open_iso_file_in_winrar

Selectati fisierele pe care doriti sa le extrageti din .iso si drag&drop in folderul in care aveti nevoie de ele.

stealthsettings.com_284

Download WinRAR 3.93 (x86 / 32-bit)

*WinRAR-ul este compatibil pe toate sistemele de operare , si Windows 7.

Cum putem monta o imagine .ISO pe Windows 7 (Mount ISO Image in Windows 7).

Pentru a monta o imagine .ISO majoritatea utilizatorilor folosesc popularul DAEMON Tools pentru ca este "cel mai bun". Asa au auzit de la prieteni.
Eu prefer sa folosesc o aplicatie care consuma mai putine resurse de sistem decat DAEMON Tools, care nu este considerata si care este 100% free.

1. Download Virtual CloneDrive 5.4.4.0.

2. Click-dreapta pe fisierul .iso si selectam "Mount (Virtual CloneDrive F:)" (litera partitiei poate sa difere).

stealthsettings.com_285

La fel ca si Daemon Tools, Virtual CloneDrive va ofera posibilitatea sa creati partitii virtuale si sa montati mai multe imagini .iso simultan.

stealthsettings.com_287

Cred ca 15 partitii virtuale sunt de ajuns pentru un sistem de operare :)

Stealth Settings – Open ISO files in Windows 7, Extract .ISO files in Windows 7, Mount .ISO in Windows 7, Download Virtual CloneDrive, Download WinRAR.

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

4 Comentarii la: Cum putem deschide, monta si scrie fisiere imagine .ISO in Windows 7 #
 1. andrei says:

  mersi mult
  sa traiesti unchiesh ;)

 2. Alx MAX says:

  O altă sculă bună pentru montat imagini ISO pe Windows (toate) este Alcohol. Eu folosesc Alcohol 52 % care nu cere bani.

 3. vicentiu says:

  si eu tot Virtual Clone Drive folosesc. Dar eu nu fac parte din ,, turma ” . Eu sunt mai ,, ciudat ” .
  Nu folosesc nici Daemon Tools , nici Nero , nici Winamp……
  Cand am bagat prima data Windows 7 , Daemon Tools nu mergea . Am bagat Virtual Clone si la el am ramas , ca imi place . In legatura cu burningul , eu am scris dvd cu ce are Windows . iese treaba stas . Dar tare mat em ca nu prea aveti cui spune . 90 % au invatat ceva mecanic si nu incearca nimic nou .

COMENTEZI?

Posturi Relationate

Cauta pe Google::

iso dosyası harddiske nasıl kaydedilir, iso7 settings, ako stiahnut a napalit windows 7, como hago un .iso de word, windows image disc burner hatasi, disk image tools komt niet windows 8, por que dice la imagen iso no burner, corregir el archivo de la imagen iso en windows 7, como gravar arquivo com formato image disc file, nero burnerimagen iso, cum se face o imagine iso dintr-un folder, ako napalit iso windows 7, ako ziskat iso win7, windows 7 ce incape pe un cd, у+меня+программа+windows+7iso+что+делать+я+хочу+записать+диску,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishTurkishUkrainian