Cum putem vizualiza parola de la Wireless salvata in Android

Advertisements

In cazul in care ati uitat parola de la reteaua wireless, si aveti nevoie de aceasta pentru a conecta la internet un computer sau un dispozitiv mobil, daca aveti la indemana un smartphone sau o tableta cu Android conectate deja la retea, problema e ca si rezolvata (in cazul in care aveti deja un computer conectat la retea, puteti afla parola urmand instructiunile de aici).

Prima conditie pentru a afla parola de la WiFi salvata pe un dispozitiv cu Android este ca respectivul dispozitiv sa fie rootat. Apoi aveti nevoie sa downloadati din Google Play un explorer de fisiere cu care sa puteti accesa fisierele de sistem, cum ar fi Root Explorer sau Root Browser (puteti folosi si versiunea gratuita, Root Browser Lite).

Dupa ce instalati aplicatia, deschideti-o si navigati catre data > misc > wifi.

wifi-folder

In wifi, selectati fisierul wpa_supplicant.conf si deschideti-l cu un text editor (Jota+ sau 920, ambele gratuite pe Google Play).

wpa_supplicant

In fisierul respectiv sunt inregistrate toate retelele WiFi pe care v-ati conectat, precum si parolele pentru acestea (numele retelelor este listat in dreptul la ssid, parolelel sunt listate in dreptul la psk).

Mult succes!

STEALTH SETTINGS – How to view Wireless password saved on Android

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

2 Comentarii la: Cum putem vizualiza parola de la Wireless salvata in Android #
  1. Eu says:

    Parola-i păstrată de către sistemul de operare.
    Pompierii sunt cei despre care putem spune că salvează.

COMENTEZI?

Posturi Relationate

Cauta pe Google::

a cosa serve whatsapp voice mail, voice recorder whatsapp, cara mengirim voice mail menggunakan whatsapp, registrare senza interrompere whatsapp, whatsapp. не отправляются голосовые сообщения, 如何在whatsapp發送動畫賀卡, הקלטת קול וואטסאפ, come mandare un mesaaggio vocale con wtotaap col gatto, whatsapp nie mam mikrofonu, whatsapp settings voice message, O que significa um simbolo de alto falante nas mensagens do whatsapp?, whatsapp 黑客軟件, התקנת וואטסאפ 2.10, kako slati govorne poruke, mail naik.dk loc:FR,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishTurkishUkrainian