Deschide orice tip de fisier cu Free Opener

Advertisements

Probabil ti s-a intamplat de mai multe ori sa nu ai instalate aplicatiile necesare pentru deschiderea anumitor tipuri de fisiere si sa nu ai posibilitatea (in cele mai multe cazuri financiara) sa faci rost de acestea.

cant-open-file

Free Opener este o utilitate gratuita care poate deschide peste 75 de tipuri de fisiere pentru sistemele de operare Windows.

Download Free Opener – here

Dintre fisierele compatibile fac parte:

 • Arhive: zip, rar, iso, tar, 7z, ace etc.

archive-opener

 • Documente: doc, docx, pdf, rtf, txt, xls, htm, html etc.

docs-opener

 • Fisiere foto: jpg, jpeg, gif, tiff, bmp, png etc.

foto-opener

 • Fisiere audio: mp3, ogg, flac, mp4, acc, wma, wav etc.

audio-opener

 • Fisiere video: avi, mpg, mpeg, mkv, mov, flv, wmv etc.

video-opener

 • si altele cum ar fi: jar, xml, php, raw, psd, cr2, crw, msg, nef, log, css, cfg, js, xlsm, wa, reg, dng, arw, orf, raf, pef, resx, cf2, erf, mef, mrw, sr2, x3f, csv, cs, ini etc.

Free Opener instaleaza odata cu aplicatia propriu-zisa si codecuri, componente si .NET framework fara acere permisiunea utilizatorilor, pentru a face posibila functionarea si citirea corecta a fisierelor.

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

5 Comentarii la: Deschide orice tip de fisier cu Free Opener #
 1. Bella says:

  Cum se dowloadeaza free opener de aici? imi puteti spune?

 2. Nicu says:

  Cand Internet Explorer acceseaza aplicatia, dau “save” apoi NOD 32 detecteaza o amenintare urmand un avertisment precum ca aplicatia contine o varianta a Win32/InstallIQ potential nedorita.
  In acest caz, mai are rost sa o descarcam?

  • Nicu: InstallIQ Updater este optional la instalare. Iar daca l-ai instalat inseamna ca tu ai bifat optiunea de instalare. Nu este virus sau altceva care sa-ti afecteze PC-ul.
   Cum ai spus si tu, “Win32/InstallIQ potential nedorita”, numai ca ai ales sa o instalezi si pe urma te-ai speriat de ea. Deci nu este nici o problema :)

COMENTEZI?

Posturi Relationate

Cauta pe Google::

非活動窗口, tutorial visualizador de fotos do windows 7, excel gratis para windows 7 para abrir, editar, internet explorer pentru orice tip de windows download free, viewer con modifica, si daten öffnen, firefox cache viewer, file+viewer+windows, de ce nu pot deschide fisierele tip microsoft powerpoint, mail comune.castiglionfiorentino. loc:FR, система для открития любих файлов, drivers pt orice tip de laptop, office buzh.net loc:FR, aprire record viewer 2010, editace souboru DVB-T.DAT Media Center,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishTurkishUkrainian