Deschide orice tip de fisier cu Free Opener

Advertisements

Probabil ti s-a intamplat de mai multe ori sa nu ai instalate aplicatiile necesare pentru deschiderea anumitor tipuri de fisiere si sa nu ai posibilitatea (in cele mai multe cazuri financiara) sa faci rost de acestea.

cant-open-file

Free Opener este o utilitate gratuita care poate deschide peste 75 de tipuri de fisiere pentru sistemele de operare Windows.

Download Free Opener – here

Dintre fisierele compatibile fac parte:

 • Arhive: zip, rar, iso, tar, 7z, ace etc.

archive-opener

 • Documente: doc, docx, pdf, rtf, txt, xls, htm, html etc.

docs-opener

 • Fisiere foto: jpg, jpeg, gif, tiff, bmp, png etc.

foto-opener

 • Fisiere audio: mp3, ogg, flac, mp4, acc, wma, wav etc.

audio-opener

 • Fisiere video: avi, mpg, mpeg, mkv, mov, flv, wmv etc.

video-opener

 • si altele cum ar fi: jar, xml, php, raw, psd, cr2, crw, msg, nef, log, css, cfg, js, xlsm, wa, reg, dng, arw, orf, raf, pef, resx, cf2, erf, mef, mrw, sr2, x3f, csv, cs, ini etc.

Free Opener instaleaza odata cu aplicatia propriu-zisa si codecuri, componente si .NET framework fara acere permisiunea utilizatorilor, pentru a face posibila functionarea si citirea corecta a fisierelor.

Nota: Aplicatia este compatibila cu toate versiunile Windows XP, Windows Vista si Windows 7, pe 32 sau 64 biti.

– Open any file type with Free Opener

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

5 Comentarii la: Deschide orice tip de fisier cu Free Opener #
 1. Bella says:

  Cum se dowloadeaza free opener de aici? imi puteti spune?

 2. Nicu says:

  Cand Internet Explorer acceseaza aplicatia, dau “save” apoi NOD 32 detecteaza o amenintare urmand un avertisment precum ca aplicatia contine o varianta a Win32/InstallIQ potential nedorita.
  In acest caz, mai are rost sa o descarcam?

  • Nicu: InstallIQ Updater este optional la instalare. Iar daca l-ai instalat inseamna ca tu ai bifat optiunea de instalare. Nu este virus sau altceva care sa-ti afecteze PC-ul.
   Cum ai spus si tu, “Win32/InstallIQ potential nedorita”, numai ca ai ales sa o instalezi si pe urma te-ai speriat de ea. Deci nu este nici o problema :)

comments

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese