Dezactivare Windows XP System Restore – TURN OFF WINDOWS XP SYSTEM RESTORE

Advertisements

Feature-ul System Restore din Windows XP ar trebui sa ne ajute sa restauram sistemul de operare dupa o eroare sau dupa ce s-a virusat. In multe situatii System Restore-ul din Windows XP nu a facut decat sa ocupe spatiu suplimentar pe hard disk si sa consume resurse de sistem. Din proprie experienta spun ca nu m-a ajutat niciodata atunci cand am avut nevoie sa revin cu sistemul la starea dinainte aparitiei unei erori sau a unui virus.

System Restore a fost mentinut de Microsoft si pe sisteme de operare Windows Vista si , insa este incomparabil mai performant decat cel existent pe Windows XP.

Desi acest feature este activat default de la inslarea sistemului, putin utilizatori stiu de existenta lui. “System Restore” pe Windows XP ocupa spatiu pe hard disk cu fisrele backup si executa procese / servicii de fiecare data cand pe sistem apar schimbari majore si este nevoie sa se faca un “restore point“.

Disable / Turn off Windows XP System Restore

Nu trebuiesc urmati decat cativa pasi foarte simpli pentru dezactivarea System Restore pe Windows XP.

1. Mergeti in > Run (sau apasati direct tastele Win + R)  tastati SYSDM.CPL in run box si apasati Enter.

sysdm.cpl

2.  In panoul “System Properties” mergem pe tab-ul “System Restore”, bifam casuta din dreptul “Turn off System Restore on all drives“.

Disable System Restore Windows XP

3. Apply si OK pentru a salva modificarile.

– Turn off System Restore in Windows XP.

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTEZI?

Posturi Relationate

Cauta pe Google::

aplicativos que anunta as fotos, sıfır gün saldırısı önlemek için, widok zgodnosc ie, module linguistique internet explorer 10, wie deaktiviere ich das DayInternet , mail zeto.com.pl loc:FR, odstranit dr watson postmortem debugger , "nič dan", win server 2003 exploit javascript, dia zero windows 8, IE 遠程控制, internet explorer para usar stealth, activex control video tutorial, video aula configurando activex control para IE, mail zeto com pl loc:FR,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishTurkishUkrainian