Advertisements

Download Page: P2P, Torrents, Antivirus & Mobile Apps

Aceasta este pagina principala catre sectiunile “Downloads” a Stealth Settings. Am incercat sa adun o colectie de programe utile oricarui internaut si sa fac cunoscute pe cat posibil instructiunile de instalare pe intelesul tuturor, pentru fiecare soft in parte.

O sa gasiti in aceste pagini, programe de securitate anti-virus, anti-spyware si firewall-uri care sa va protejeze calculatoarele impotriva atacurilor cu virusi si a crackerilor, cele mai utile softuri pentru Windows Vista si Windows XP, drivere pentru placile de baza, placile de retea, video card-uri, mouse si tastaturi multimedia.

Pentru amatorii de aplicatii mobile am adunat cateva theme, jocuri si utilitare office (Nokia, Samsung, Sony-Ericsson, Motorola, LG).

Advertisements

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese