Mareste viteza de lucru a Firefox, Skype, Chrome si Thunderbird cu SpeedyFox 2.0

Advertisements

Programe ca Firefox si Thunderbird tind sa se miste tot mai lent dupa o utilizare indelungata. Acest lucru este atribuit intr-o oarecare masura  si faptului ca atat Firefox, Thunderbird  cat si Chrome, stocheaza dealungul timpului informatii in baze de date SQLite. Pe masura ce volumul acestor baze de date creste, si timpul de executie al programului scade. Bine… nu este aceasta singura cauza care poate reduce viteza de executie a Firefox, Chrome, Skype sau Thunderbird, insa poate fi una din din ele.

SpeedyFox 2.0 este un programel portabil (nu necesita instalare) dedicat sistemelor de operare Microsoft Windows si Macintosh, care ne ajuta sa optimizam si sa reducem volumul bazelor de date SQLite ale Mozilla Firefox, Thunderbird, Google Chrome si Skype. Odata deschis, SpeedFox scaneaza automat sistemul si verifica daca este instalat vreunul din programele pentru care este compatibil. Daca avem instalat cel putin unul din programele Mozilla Firefox, Thunderbird, Google Chrome sau Skype, SpeedFox  ne ofera optiuni de optimizare pe user / profil.

speedyfox 2.0

Cu un simplu click pe butonul "Optimize!", bazele de date SQLite ale programelor compatibile vor fi optimizate.

La finalul procesului de optimizare, se va afisa un raport care arata cate fisiere au fost optimizate si cu cat a fost redus volumul bazei de date.

Optimizare Firefox

Din cate se poate observa in imaginea de mai sus, SpeedyFox a redus semnificativ volumul bazei de date.

Download SpeedyFox 2.0 pentru Windows – download link
Download SpeedyFox 2.0 pentru Mac OS X  – download link (valabil numai pentru Firefox)

Acest program este gratuit si este compatibil pe toate sistemele de operare Microsoft Windows.

La lansarea SpeedyFox este recomndat sa inchideti toate programele pentru care doriti sa feceti optimizarea.

Stealth SettingsMarirea vitezei de lucru a Firefox, Skype, Chrome si Thunderbird .

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

Un comentariu la: Mareste viteza de lucru a Firefox, Skype, Chrome si Thunderbird cu SpeedyFox 2.0 #
  1. chiba florin says:

    mersi mult
    util k intotdeauna
    R.E.S.P.E.C.T.

COMENTEZI?

Posturi Relationate

Cauta pe Google::

como liberar o gerenciador de trabalho xp, como aparecer habilitar e nao habilitar no menu gerenciador , ako povolit spravcu uloh, dezactivare program sala net, jak rychle je možné, activé et desactivé explorer.exe gestionnaire des taches file executer , como desabilitar gerenciador servidor windows server, habilitar controle de usuario no gerenciador de tarefas, windows xp görev yöneticisi devre dışı bırakma, disabletaskmgr vista, habilitar disabletaskmgr, cum instalez tentblogger's 404 repair plugin, windiws xp vypnutí úloh v task manager, enable spravca uloh windows xp, как включить диспетчер задач на виндовс 7 если он віключен,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishTurkishUkrainian