Obtine gratuit licenta pentru Windows Media Center in Windows 8 Pro

Una dintre cele mai mari schimbari in Windows 8 a fost scoaterea din pachet a Windows Media Center, care era inclus gratuit in Windows 7. In noul Windows acest feature este disponibil separat, ca upgrade platit, doar pentru versiunea Windows 8 Pro si doar cu licenta.

Windows-Media-Center

In versiunile preview, lansate pentru a le da userilor posibilitatea sa testeze noul sistem inainte de lansarea versiunii finale, si in acelasi timp pentru a obtine feedback si pentru a rezolva majoritatea bug-urilor, pachetul Windows Media Center a fost, de asemenea, inclus gratuit. Odata cu lansarea versiunii finale a Windows 8, Microsoft a facut o oferta utilizatorilor Windows 8 Pro pentru o perioada limitata, care le permite acestora sa instaleze Windows Media Center fara nici un cost suplimentar.

Pro-pack

Daca si computerul dvs ruleaza Windows 8 Pro si doriti sa beneficiati gratuit de pachetul Windows Media Center pentru a putea privi si inregistra emisiuni Live, atunci puteti profita de aceasta oferata speciala, disponibila incepand cu 26 octombrie, si care expira pe 31 ianuarie 2013.

Pentru a beneficia gratuit de Windows Media Center in Windows 8 Pro, va trebui sa folositi o adresa de e-mail valida, pentru a putea primi codul de licenta pentru acest pachet. Un cod de licenta Windows Media Center poate fi folosit pentru maxim 5 computere diferite, si trebuie obligatoriu activat pana pe 31 ianuarie 2013. Pentru a obtine gratuit codul de licenta pentru Windows Media Center, vizitati site-ul oficial Windows 8.

STEALTH SETTINGS – Get free license for Windows Media Center in Windows 8 Pro