Recuperare cod licenta (product key) pentru Windows 8

Advertisements

Cel mai eficient mod de a repara un Windows cu erori/virusat etc. este formatarea hard-diskului si reinstalarea sistemului. In Windows 8, repararea si reinstalarea sistemului de operare a fost simplificata prin introducerea a doua feature-uri noi, Refresh PC si Reset PC. Insa indiferent daca alegeti o varianta clasica de reinstalare sau una dintre variantele mai simple puse la dispozitie de Microsoft, avem nevoie de codul de licenta pentru Windows 8 pentru ca reinstalarea sa aiba loc.

windows-8

Codul de licenta pentru Windows 8 il puteti gasi atat pe DVD-ul de instalare cat si in e-mailul primit la cumpararea online a unei copii a sistemului. Daca nu reusiti sa gasiti DVD-ul de instalare sau ati sters din greseala (sau din cauza unei erori) e-mailul cu licenta, mai aveti o modalitate de a afla care este product key-ul Windowsului cu ajutorul unei aplicatii third-party, ProduKey.

ProduKey este o utilitate gratuita care ajuta utilizatorii sa afle rapid codul de licenta pentru versiunea de Windows instalata pe computer. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati aplicatia (aceasta nu necesita instalare), iar aceasta va afisa codul de licenta.

Recover-Windows-Product-Key

De asemenea, ProduKey permite recuperarea codului de licenta dintr-un director Windows extern (in cazul in care folositi Windows in dual-boot), sau sa-l aflati dintr-un computer remote (sau de pe computerele aflate in reteaua locala), sau chiar sa-l recuperati din registrii aflati pe un dispozitiv extern.

Nota: ProduKey este compatibil si cu Windows 7, Windows Vista si Windows XP (32 si 64 biti).

Credit @NirSoft.

STEALTH SETTINGS – Recover Windows 8 Product Key

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

Un comentariu la: Recuperare cod licenta (product key) pentru Windows 8 #
  1. UNU says:

    Te contrazic! NU mai e nevoie de reintroducerea codului de licenta daca da-i reset sau refresh la windows 8. Iti zic eu pt ca am facut asa ceva si nu a fost nevoie de reintroducerea lui. E nevoie de cod doar daca se reinstaleaza windows-ul pe curat. Eu mi-am facut un back-up la licenta actuala cu un program care se numeste Advanced Tokens Manager.

comments

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese