Yahoo! Account – ID & Password

Se stie ( sau asa ar trebui , sa se stie ) ca un utilizator inregistrat la unul din serviciile Yahoo! Inc. are o singura parola pentru toate serviciile ( Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger, Yahoo! Games , Yahoo! Video , Yahoo! ETC . ).

La inceputul lunii iulie , am scris un post in trei randuri in care aratam ca cineva spera sa gaseasca lista de parole a Yahoo! pe Google. Normal, o parola de Yahoo! nu poate fi gasita pe un motor de cautare decat doar daca cineva si-a pus ID-ul si parola de Yahoo! pe un site public , intentionat. la postul “Lista parole yahoo” sunt stupide .

Comentariu la postul : Lista parole yahoo

dak poate afla cineva parola de la id condrat_andreea….va rog mult k o idioata mia spart parola..si miam facut un alt id..condrat_andrea…va rog sa ma ajutati…

Multi nu vor sa inteleaga ca un cont de Yahoo! nu poate fi spart ( securitatea Yahoo! e destul de serioasa ) , nu exista programe (si nu cred ca vor aparea) care sa permita unui utilizator sa afle parola unui ID care nu-i apartine. A se face diferenta intre a sparge o parola de Yahoo! si a afla/fura o parola de Yahoo!

Proceduri de furt / inselaciune sunt mai multe ( nu dau idei ) dar asta nu inseamna ca cineva a reusit sa sparga o parola de Yahoo! .

In cazul in care cineva si-a uitat parola la contul de Yahoo! recuperarea ei este simpla . Pe baza datelor de identitate completate la inregistrare si a raspunsului corespunzator la “intrebarea secreta” ( The Secret Answer ) sau a datelor de pe credit card ( in cazul celor care folosesc servicii de Yahoo! platite) , se poate cere o noua parola pe .
In urma compeltarii corecte a formularului de verificare, noua parola a contului de Yahoo! va fi trimisa pe adresa de e-mail setata ca alternativa la cea de Yahoo! Mail . Aceasta este cam singura varianta de a recupera o parola de Yahoo! .

Raspunsuri la intrebari legate de acest subiect gasiti pe :