Yahoo! Messenger 9.0 – Versiunea Finala

Yahoo! Messenger 9.0 a fost lansat oficial in versiunea finala, dupa aproape un an de beta. In tot acest timp s-au primit sugestii, noi idei de dezvoltare, s-au adaugat noi emoticons, skinuri si ale functii interesante. In comparatie cu versiunea 8.1, 9.0 este mult modificat la partea grafica si functionala. Permite o legatura mai stransa intre prietenii existenti in lista de Yahoo! Messenger si cei care viziteaza un blog/website, al carui administrator foloseste Yahoo! Messenger Pingbox.

Pingbox este o noua aplicatie de Yahoo! Messenger, introdusa odata cu versiunea finala 9.0. Pingbox este destinat celor care doresc incorporata o aplicatie IM/chat, in pagina blogului sau a site-ului personal. Bineinteles, Pingbox este ideal si pentru site-urile mici care ofera suport online la diverse servicii. Aceasta aplicatie nu necesita sa aveti instalat Yahoo! Messenger.  Partea cea mai buna a Pingbox, este anonimatul. Atat vizitatorii cat si cel care foloseste aplicatia pe blog, poate sa-si pastreze ID-ul anonim.

Usor de configurat :

pingbox configuration

Usor de utilizat:

pingbox ymvista

Aplicatia demo, Pingbox : www.ymvista.com/pingbox.php

Pentru versiunea finala Yahoo! Messenger 9.0, au mai fost adaugate trei skinuri noi, pe langa cele noua existente.

Skin argintiu/gri (Silver Skin):

silver skin yahoo messenger

Skin rosu (Ruby Red):

red skin yahoo messenger

Skin negru (Mystic Black):

black skin yahoo messenger

Cam aceste doua elemente (Pingbox si trei skinuri) ar fi noutatile pentru Y!M 9.0 Final, in comparitie cu ultima versiune Y!M 9.0 Beta. O lista completa cu Yahoo! Messenger 9.0, o gasiti pe blogul oficial al Yahoo! Messenger.. ymessengerblog.com.

Prezentarea detaliata a Yahoo! Messenger 9.0, va fi disponibila in curand pe .

Yahoo! Messenger 9.0 este compatibil Microsoft Windows XP si Microsoft Windows Vista.