Anunt umanitar

ACEST ANUNT UMANITAR NU MAI ESTE VALABIL!

Baietelul pentru care va cerem ajutor se numeste , nascut pe 14 septembrie 2004. La varsta de 4 luni i s-a pus diagnosticul de Sindrom Alagille, o malformatie genetica ce afecteaza in special ficatul prin lipsa cailor biliare intrahepatice.

Sebi are nevoie de transplant de ficat. in Romania aceasta interventie este foarte dificil de realizat la o varsta atat de mica. Operatia se face cu mari sanse de reusita la Clinica Saint Luc din Bruxelles (Belgia), dar interventia chirurgicala costa 85.000 € la care se adauga costurile de sedere. Primul loc in care am cautat sprijin a fost Ministerul Sanatatii. Comisia de medici a aprobat interventia chirurgicala in strainatate, dar Ministerul Sanatatii poate finanta doar partial aceasta interventie (15.000 €). Familia si prietenii ne pot ajuta cu 5.000 €. stim ca este o suma foarte mare si nu cerem nimanui toata suma… dar speram ca putin cate putin si cu sprijinul vostru vom reusi sa strangem toti banii. ( ).

Via: (text/imagine)

ACEST ANUNT UMANITAR NU MAI ESTE VALABIL!

Anunt umanitar

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment