Cum putem insera un videoclip Youtube intr-un fisier Ms PowerPoint 2013

Uneori, atunci cand cream prezentari PowerPoint, este necesara inserarea unor clipuri video pentru ca prezentarea sa fie completa sau sa exprime exact ceea ce dorim noi. Desi inserarea unui clip video de pe Internet este posibila si in versiunile anterioare de MS Office (in Office 2010 trebuie sa cautam intai videoclipul online, sa copiem codul acestuia pentru Embed, apoi sa mergem in fisierul PowerPoint in Insert > Video > Video from Web Site si sa dam paste la codul copiat anterior), in Office 2013 totul se face mult mai simplu si putem cauta videoclipul dorit pe YouTube direct din PowerPoint.

Deci, cum inseram un clip video de pe Youtube intr-o prezentare PowerPoint in MS Office 2013?

  • deschideti un fisier PowerPoint 2013 si dati click pe tab-ul Insert
insert-tab
  • apoi dati click pe Video si selectati Online Video
  • in cazul in care este prima data cand inserati un videoclip de pe YouTube, trebuie mai intai sa adaugati site-ul ca provider in coltul din stanga-jos al dialogului deschis
  • dupa ce ati adaugat YouTube ca provider, introduceti termenii pe care doriti sa ii cautati in campul din dreptul acestuia
  • apoi, din rezultatele afisate, selectati un clip pe care sa il introduceti in prezentare

Si gata. In felul acesta puteti insera orice videoclip de pe Youtube in prezentarea dvs PowerPoint in Office 2013. Succes!

Nota: Tineti cont de faptul ca videoclipurile pe care le inserati in prezentari vin la pachet cu propriile optiuni de setare, deci nu este de ajuns doar sa le inserati, ci si sa la configurati astfel incat sa se incadreze corect in prezentare.

STEALTH SETTINGS – How to insert an YouTube video in a PowerPoint 2013 file

Stealth: Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.
New in