Deschide orice tip de fisier cu Free Opener

Probabil ti s-a intamplat de mai multe ori sa nu ai instalate aplicatiile necesare pentru deschiderea anumitor tipuri de fisiere si sa nu ai posibilitatea (in cele mai multe cazuri financiara) sa faci rost de acestea.

cant-open-file

Free Opener este o utilitate gratuita care poate deschide peste 75 de tipuri de fisiere pentru sistemele de operare Windows.

Download Free Opener – here

Dintre fisierele compatibile fac parte:

  • Arhive: zip, rar, iso, tar, 7z, ace etc.
  • Documente: doc, docx, pdf, rtf, txt, xls, htm, html etc.
  • Fisiere foto: jpg, jpeg, gif, tiff, bmp, png etc.
  • Fisiere audio: mp3, ogg, flac, mp4, acc, wma, wav etc.
  • Fisiere video: avi, mpg, mpeg, mkv, mov, flv, wmv etc.
  • si altele cum ar fi: jar, xml, php, raw, psd, cr2, crw, msg, nef, log, css, cfg, js, xlsm, wa, reg, dng, arw, orf, raf, pef, resx, cf2, erf, mef, mrw, sr2, x3f, csv, cs, ini etc.

Free Opener instaleaza odata cu aplicatia propriu-zisa si codecuri, componente si .NET framework fara acere permisiunea utilizatorilor, pentru a face posibila functionarea si citirea corecta a fisierelor.

Nota: Aplicatia este compatibila cu toate versiunile Windows XP, Windows Vista si Windows 7, pe 32 sau 64 biti.

– Open any file type with Free Opener

Stealth: Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.
New in