Camera Raw Filter blank interface in Photoshop [How To Fix / 2023]

Camera Raw Filter blank interface in Photoshop este o problema des intalnita atat pe Mac cat si pe Windows, indiferent de versiunea de Adobe Photoshop instalata. In acest simplu tutorial o sa vezi pas cu pas cum poti rezolva problema de functionare a acestui plugin.

Daca ai ajuns la acest tutorial, inseamna ca stii ce este Camera Raw si la ce foloseste acest plugin in Photoshop. Folosit pentru editarea imaginilor in format RAW, adica imagini care nu sunt procesate de senzorul camerei foto si arata exact asa cum sunt capturate de camera. Imagini care contin un un volum mare de informatii si necesita procesare pentru a obtine o fotografie finala.

Camera Raw este un instrument folosit des de fotografii profesionisti si de amatorii care doresc sa editeze imagini de calitate superioara.

Camera Raw Filter este plugin inclus in Adobe Photoshop, pentru a face munca mai usoara in procesarea si editarea imaginilor. Problema de care se lovesc foarte multi, tine de o anomalie care apare in panoul de filtre al Camera Raw. Butoanele pentru filtre nu se vad clar, nu se vede scrisul cu numele filtrelor si nici setarile de rafinare nu se pot face. Interfata Camera Raw apare blank pe culoare negra sau alba.

Camera Raw Filter blank interface
Camera Raw Filter Blank Interface

Cam asa arata eroarea de interfata a Camera Raw. Butoane decalate sau care nu se vad, scris meniu inexistent, imposibilitate de editare imagine.

Cum rezolvi eroarea Camera Raw Filter blank interface in Photoshop

Ca sa rezolvi aceasta eroare de interfata a Camera Raw Filter, inchide Adobe Photoshop, apoi mergi pe helpx.adobe.com si descarca cea mai recenta versiune a plugin-in Camera Raw. Atentie, sa descarci Camera Raw pentru sistemul tau de operare. Mac sau Windows.

Instalarea se face foarte usor, urmand pasii indicati in installer. La final, deschide o imagine in Photoshop si testeaza daca functioneaza Camera Raw Filter.

Camera Raw Filter in Adobe Photoshop

Totul ar trebui sa functioneze fara probleme si eroarea Camera Raw Filter blank interface sa dispara. Sa puteti edita imagini.

This post was last modified on March 22, 2023 12:44

Stealth: Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.