Lista de asteptare Google Bard – Au inceput inscrierile

Multi spun ca ChatGPT nu poate fi depasit prea curand, si alte platforme care folosesc limbajul AI vor avea mult de recuperat. Este adevarat, OpenAI au facut un lucru extraordinar, de care marile companii profita la maximum si dezvolta servicii cel putin spectaculoase, cum este Copilot in Microsoft 365. Cu toate acestea, Google a deschis inscrierile in lista de asteptare Google Bard si este foarte posibil sa descoperim un altfel de AI, care din primele informatii pare a fi putin diferit de ChatGPT.

Asistentul cu inteligenta artificiala (AI) al Google promite sa se ridice la asteptarile utilizatorilor, sa fie un partener util si creativ. Brad va ajuta cu siguranta la sporirea productivitatii si la dezvoltarea imaginatiei.

Cum te inscrii pe lista de asteptare Google Bard?

Daca esti curios sa testezi cat mai repede Google Bard, poti sa inscrii pe lista de asteptare. Acceseaza bard.google.com si inscrie-te cu adresa de Gmail.

Cum te inscrii pe lista de asteptare Google Bard?
Google Bard Join Waitlist

Join Waitlist. In timpul inscrierii ai optiunea sa alegi daca vrei sa primesti e-mail-uri despre evoutila Bard. Recomandarea ar fi sa faci acest lucru, deoarece in momentul de fata accesul la Google Bard este permis numai unui numar limitat de utilizatori.

La final, o sa primesti confirmarea in waitlist.

Google Bard – AI

Bard nu va fi disponibil momentan in toate tarile, insa cu putina imaginatie va puteti inscrie pe lista de asteptare si daca serviciul nu este momentan disponibil in tara dvs.

La ce promite sa te ajute Bard?

Bard can explain why lightning might strike the same place twice
Bard can help you get started on writing your first novel
Bard can help you finish your art studio tagline: craft, create, and …
Bard can outline your blog post about summer mocktail recipes
Bard can suggest more high-protein options to add to your vegan diet
Bard can explain why large language models might make mistakes
Bard can draft a packing list for your weekend fishing and camping trip

Meet Bard: your creative and helpful collaborator, here to supercharge your imagination, boost your productivity, and bring your ideas to life.

Asadar, pentru inceput nu promite foarte multe si va clar inferior lui ChatGPT la unele capitole. Este insa un punct bun de pornire pentru Google.

This post was last modified on April 20, 2023 22:18

Stealth: Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

View Comments (1)