Cum recuperezi mesajele sterse din Messages pe Mac – Recover Messages

Posesorii de Mac, iPhone si / sau iPad folosesc foarte intens aplicatia Messages pentru SMS si iMessage. Acest tutorial iti arata cum recuperezi mesajele sterse din Messages pe Mac. Recuperare conversatiilor sterse SMS si iMessage.

Aplicatia Messages (la pachet cu iMessage) este o aplicatia foarte apreciata de utilizatorii de iPhone, Mac si iPad. In aplicatia Messages utilizatorii au in acelasi loc atat SMS-urile cat si iMessages. Un sistem care permite expedierea si primirea de mesaje prin internet intre utilizatorii de device-uri Apple. Cu serviciul iMessage activat, intre posesorii de device-uri Apple se pot trimite foarte usor: poze, stickere, memoji, continut video, inregistrari audio, documente si alte fisiere. De remarcat este ca in comparatie cu WhatsApp sau Messenger (Facebook), pe Messages / iMessage pozele si video sunt expediate la calitate foarte buna. Originala.

Odata cu noile versiuni de iOS, iPadOS si macOS, mesajele sterse din Messages pot fi recuperate.

Cum recuperezi mesajele sterse din Messages pe Mac (Deleted Messages)

Odata cu macOS Ventura, iOS 16 si iPadOS 16, Apple a introdus posibilitatea de recuperare a conversatiilor sterse. Daca stergem o conversatie iMessage sau SMS de pe Mac, avem la dispozitie 30 de zile ca sa o recuperam.

macOS Deleted Messages
Deleted Messages

Mesajele sterse sunt mutate in Recently Deleted Filter.

Ca sa accesam Recently Deleted, mergem in bara de meniu a aplicatiei Messages, la ViewRecently Deleted.

Recently Deleted Messages

In Recently Deleted avem lista de conversatii sterse. Aici apar inclusiv conversatiile care au fost sterse de pe iPad sau iPhone. Presupunand ca aveti acelasi Apple ID iar device-urile au activata sincronizarea Messages in iCloud.

Cum recuperezi mesajele sterse din Messages

Facem click pe conversatia pe care dorim sa o recuperam, apoi click “Recover“. Atunci cand selectam o conversatie, ne apare numarul de mesaje din conversatie si cat timp a mai ramas pana cand incepe stergerea automata a mesajelor.

In acest fel recuperezi mesajele sterse de pe Mac. Atat SMS cat si iMessages.

Stealth: Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.
New in