Liberty Parade 2007

Radio21 , anunta editia a 8-a a Liberty Parade 2007 ! Anul acesta sub crezul Music Is Driving Me Crazy” (Activ si DJ Optick), Liberty Parade promite sa adune ca si anul trecut peste 50.000 de oameni pe Liberty Parade Arena intre statiunile de la Marea Neagra , Venus si Saturn ( aproape de Mangalia , nu ? ;;) ) . Evenimentul dance al verii 2007 se desfasoara pe data de 28 iulie si nu merita ratat de cei care sunt la sfarsitul lunii iulie pe litoral in concediu/vacanta .

Anul trecut nu prea am avut chef de litoral (mai exact , de nimic) si am rezistat la mare doar 2-3 zile . Anul acesta … este chef de multe si data de 28 iulie 2007 e buna de luat in calcul . Sounds bini ;-)

Liberty Parade 2006 :

Scena Liberty Parade. Pe Liberty Parade Arena, intre Venus si Saturn. 29 iulie, ora 23:00. Sunteti pe scena. Si priviti catre public: aproape 50 000 de oameni sunt cu mainile in aer in fata scenei. Danseaza. Aclama. Canta. Fac, impreuna cu Radio 21, cel mai mare eveniment dance din Romania: Liberty Parade 2006!

Liberty Parade, cea de-a saptea editie, se poate lauda ca fiind singurul eveniment de gen comparabil in orice moment cu marile evenimente muzicale din orice parte a lumii: 50 de mii de oameni vibrand, dansand, razand, cantand, aplaudand in fata unei scene absolut spectaculoase! De la 7 seara la 6 dimineata, intr-un show total de sunet, lumina, efecte speciale, muzica si dans. [ continuare… ]

Mai multe delatii despre Liberty Parade 2007 , pe Music drives me crazy ! Liberty Parade, 28 iulie, la Marea Neagra

Liberty Parade 2007

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.