Parfum de scoici

Nimic mai mult. E o simpla definitie a noastra prin care incercam sa deducem ceva de nedefinit . Azi omor definitia si raman cu nimic. E mai simplu asa. Au inceput sa putrezeasca si sunt extaziat de mirosul lor.As fugi intr-o directie convenabila pentru cel putin nici o persoana, dar care sa-mi dea satifactia gustului amar . Pentru o secunda. Atat . O singura data. L-am strans in brate , l-am sarutat pe frunte si l-am trimis sa stea in genunchi la colt. Merita sa fie pedepsit. Acum ma simt mai bine. Nu-mi pare rau ca nu am maturat cioburile de pe podea. Ce-mi pasa mie daca o sa-si zdrobeasca genunchii in ele ? Sangele e dulce , iar rosul e o culoare a iubirii. Tot nimic nu o sa faca. O sa astepte cuminte acolo pana o sa-l chem si o sa-i spun ca am avut doar o pasa proasta. Sa-mi fie cu iertare , eu nu am facut nimic. Am respirat acelasi parfum de lemn vechi si de naftalina. Dimineata m-am ingropat. Am tras pamantul peste mine sa-mi tina de cald si sa-mi fereasca ochii de lumina zilei. Mi-am facut inventarul si am constatat ca am cateva lipsuri. Imi simt numai buricul, talpile si limba.  Auzi ? mai stii unde mi-am lasat degetele aseara ? Imi lipsesc doua. Ahh..nu. Imi lipsesc trei degete! Acum stiu unde le-am uitat dar nu mai stiu cand.  Sunt incurcate in parul tau.  Nu mai caut nimic. Tebuie sa inchid pc-ul si sa plec. De tinut minte: un pachet de Winston Blue si unul de Kent Blue . Pentru voi … eu m-am lasat de fumat momentan. 

, nimic, nimic. Doar parfum de scoici plictisite. Asteapta si urmatorul tren. Probabil ca o sa opreasca si-ti va da ocazia sa-ti ocupi locul intr-un vagon. Ce importanta are directia ?  Trebuie sa-mi caut buzele si plamanii. brb.

Parfum de scoici

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.