Pe litoralul romanesc

Mare, apa calda, nisip fierbinte, briza, soare, scoici, tineri, batrani, terase pline, muzica, etc. Astea sunt cuvintele care caracterizeaza si anul acesta litoralul romanesc. In ciuda faptului ca tot se aude pe la TV si prin presa  ca majoritatea romanilor care vor sa-si faca concediile la mare, prefera alte tari (mai ales litoralul bulgaresc), am vazut si la noi hoteluri pline la refuz in care sunt cazati romani si straini.
Totusi e destul de plictisitor pentru mine sa stau mai mult de doua zile la mare mai ales daca prind timp bun de plaja si de baie. In afara de plaja, plimbari prin statiuni si pe faleza seara, nu vad nimic care sa ma atraga. Vezi acelasi lucruri in fiecare zi si faci aceleasi lucruri. Daca te mai si prajesti bine din primele zile de plaja, o sa ai o activitate in minus in urmatoarele zile de concediu :)

 

Pe litoralul romanesc

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.