trackback

 • Draga vecine, daca gasesc plasa ta de tzintzari de la termopane prin intermediul acestui site sa stii ca vreau 2-0 % din contravaloare. (si daca e vecina? mm..mai negociem :P )
 • o amica says:
  La etajul 3 ma mut AM ZIS !! :-)) da pls sa vii cu locomotiva la mine .. sa fie mai palpitanta intalnirea =)) HaiNuiNimic :-) :*:* kisssssssessssss ;DD

  laurentiu says:
  uhh… Logic ca vin cu locomotiva la tine…dar vezi ca trebuie sa facem schimbul de ulei cand ajung la 3 :))))) Aaaa…si sa nu uitam pe Cecilia… poate vine si ea la 3 ca e mai excitant in 3
 • “asta era marele log – ce sa spun”

  Am impresia ca dau prea multa atentie la tot ce vad, dar sunt lucruri care ma scot din sarite si nu inteleg cum pot sa fiu judecat pentru niste cuvinte spuse intr-o discutie “fun”, ba chiar mai mult sa fie pusa la indoiala increderea. Sa faci o gluma intr-un comentariu si sa fii judecat pentru asta … mvai.
  Probabil ca totul a fost un joc de la inceput caruia eu nu i-am inteles nici in ziua de azi regulile iar acum nu mai ma intereseaza nici macar sa-l privesc.
  Ma uit la monitor… trag din tigara si realizez cat de fragil a fost totul de la inceput. Acum unul cred ca se gandeste spre Iasi si unul spre….departe. ;-)
  PS. Ce ma faceam daca eram actor si trebuia sa joc Romeo si Julieta ?! ;-)

  sorry

  Am auzit azi shoapte de culori la capul patului. ;-)

  trackback

  About the author

  Stealth L.P.

  Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
  Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

  Leave a Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.