Windows 11 Insider Preview Build 25272

Microsoft a lansat recent o noua actualizare pentru Windows 11 Dev Channel. Preview Build 25272 vine cu cateva noutati minore fata de versiunea precedenta, insa rezolva cateva erori si bug-uri din versiunile anterioare.

Incepand cu aceasta actualizare a fost eliminata versiunea inbox a Windows Subsystem for Linux (WSL), iar utilizatorii de WSL sunt invitati pe GitHub pentru a actualiza la cea mai recenta versiune de WSL pentru a se asigura ca Windows Subsystem for Linux va mai rula pe PC.

Windows 11 Build 25272
Windows 11 Build 25272

Schimbari si noutati pe Windows 11 Build 25272

Aplicatia Quick Assist a fost mutata din Windows Tool in lista de aplicatii. Astfel utilizatorii au acces mai rapid la aplicatia de remote.

Sunt eliminate sugestiile de actiuni pentru cautarile texului copiat in Microsoft Edge si sunt afisate site-uri web in sectiunea “Recommended” din Start.

S-a adaugat buton de refresh pentru Windows print. Fisierele care sunt in asteptare.

Pe langa aceste mici noutati au fost rezolvate si bug-uri ale versiunilor precedente. Foarte multe erori din Task Manager au fost rezolvate, iar pentru utilizatorii de Arm64 s-a rezolvat eroarea care genera black screen la revenirea din modul Sleep sau Hibernate.

Task Manager

  • Fixed an issue causing filtering by publisher name to not match correctly on the Processes page.
  • Fixed an issue causing some services to not show in the Services page after filtering is applied.
  • Fixed an issue which resulted in new processes appearing in a filtered list if launched while a filter is set.
  • Fixed an issue where Task Manager did not display light and dark content correctly, rendering potentially unreadable text.
  • Fixed an issue causing the Startup apps page in Task manager to not list any apps for some Insiders.
  • If there are no matching search results, Task Manager will now explicitly say that.
  • Fixed a Task Manager crash that could happen when attempting to end certain processes.
  • You can now set focus to the search box by pressing CTRL + F.

Actualizarea Windows 11 Build 25272 este disponbile numai pentru utilizatorii care au PC-urile inrolate in Dev Channel.

Stealth: Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.
New in