Download: ESET Mobile Antivirus pentru Symbian (NOD32)

Smartphone-urile s-au dezvoltat foarte mult in ultima vreme, iar Internetul mobil le transforma in adevarate mini-laptop-uri care ne permit sa socializam (sa ne conectam pe retelele sociale gen Facebook, HI5, MySpace…), ne permit sa comunicam cu prietenii pe IM (Gtalk, Y!Messenger, MSN / Windows Live Messenger, etc), sa descarcam poze, muzica, videoclip-uri sau sa facem cupraturi online. Toate aceste functionalitati ale unui telefon mobil (smartphone) il fac vulnerabil in fata . O buna parte din virusii PC, in special cei care ataca calculatoarele cu sisteme de operare Windows,  au fost modificati pentru telefoanele mobile. Idiferent ca acestea ruleaza in OS propriu (gen BlackBerry, Android)  sau un Windows Mobile, Symbian.

Pentru posesorii de smartphone-uri symbian, ESET (cunoscuti pentru Antivirusul PC NOD32), au lansat o versiune de antivirus pentru aceste device-uri.

mobile_box

ESET Mobile Antivirus pentru Symbian OS este o varianta a NOD32 (antivirusul pentru Windows) modificata pentru telefoanele mobile. ESET Mobile Antivirus va protejeaza de o serie de atacuri venite din Internet, scaneaza si analizeaza fisierele transferate prin WI-FI, IR, cablu de date si Bluetooth, scaneaza procesele active si pune in carantina fisierele considerate suspecte.
Aceasta versiune de antivirus mobile pentru symbian OS, este momentan gratuita si in versiune Beta, dar ESET ofera suport pentru update-uri ale bazelor de date antivirus.

Download ESET Mobile AntivirusGoogle Play.  (ESET_Mobile_Antivirus.sis)

ESET Mobile Antivirus pentru Symbian OS este compatibil pe toate telefoanele mobile cu Symbian S60 3rd Edition, Feature Pack 1 sau 2 si Symbian S60 5th Edition.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.