Windows 11 – Tutoriale, setări și ghiduri utile.

Windows 11 – Tutoriale și ghiduri utile. Află cum poți rezolva erori întânlite pe sistemul de operare Windows 11, cum să personalizezi sistemul de operare în vederea creșterii productivității și cum să optimizezi performanțele.

Tutoriale și optimizare Windows 11

Windows 11 On Volume 4

Fix Windows 11 On Volume 3, 4. Choose an operating system

“Choose an operating system. Windows 11 On Volume 3, 4”. Cum faci să nu mai apară ecranul albastru cu volumele Windows 11.

Install Error 0xc1900101

Windows 11 Update Install Error 0xc1900101 [Parallels / Fix]

Rezolvare pentru codul de eroare 0xc1900101, care apare atunci când încercați să actualizați Windows 11. Windows Update.

Cleanup Hard Disk in Windows 11

3 metode prin care eliberezi spațiu pe hard disk în Windows 11

În acest tutorial vezi pas cu pas, cum eliberezi spațiu pe hard disk în Windows 11 , fără să ștergi fișierele importante.

Wi-Fi 7 on Windows 11

Avantajele Wi-Fi 7 pe Windows 11. Viitorul conectivității wireless.

Vezi care sunt avantajele Wi-Fi 7 pe Windows 11. Viitorul conectivității wireless la viteze de 4 ori mai mari decât Wi-Fi 6E.

Auto Hide Windows 11 Taskbar

Cum poți să ascunzi Taskbar în Windows 11 (Auto Hide)

Tutorial pas cu pas în care înveți cum poți să ascunzi Taskbar în Windows 11 (Auto Hide), pentru a te bucura de toată marimea ecranului.

Cum să dezactivați aplicațiile care rulează în fundal pe Windows 11

Cum să dezactivați aplicațiile care rulează în fundal pe Windows 11

Pentru performanțe mai bune ale calculatorului, este bine să știți cum să dezactivați aplicațiile care rulează în fundal pe Windows 11.

Windows 11 – Optimizare și ghiduri utile. Cum sa personalizam noul sistem de operare, upgrade de la Windows 10 si activare licenta, actualizari. Care sunt noile caracteristici ale Windows 11 si ce ne ofera in plus fata de sistemele de operare precedente. Securitate si optimizare pentru productivitate. 

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).