Cum dezactivezi știrile din Widgets pe Windows 11

Dacă vrei să folosești widgeturile într-un mod eficient, este bine să știi cum poți să dezactivezi știrile din Widgets pe Windows 11. Deși această caracteristică a Windows 11 este concepută pentru a oferi utilizatorului acces rapid informații din aplicații, în fapt, widgeturile sunt invadate de un flux de știri inutil pentru majoritatea utilizatorilor.

Pe lângă afișarea celor mai recente știri și noutăți din diverse surse, din widegets poți să ai acces rapid la prognoza meteo, la evenimentele din calendar, curs valutar, dar și la unele aplicații care oferă suport pentru widgets.

Cum poți să dezactivezi știrile din Widgets pe Windows 11

Pentru ca să dezactivezi știrile din Widgets pe Windows 11 și să lași doar aplicațiile care contează pentru tine, tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii din acest scurt ghid:

1. Deschide panoul de widgeturi, apoi în partea de sus click pe pictograme pentru setări. (vezi imaginea de mai jos)

2. Accesezi opțiunea “Show or hide feeds” din meniul de setări al widgeturilor.

Show or hide feeds
Show or hide feeds

3. Dezactivezi opțiunea pentru fluxurile de știri (Feed).

4. În caseta de dialog care se deschide, click pe butonul “Turn Off” pentru a confirma că dorești dezactivarea feed din widgeturile Windows 11.

Turn Off Feeds in Windows 11 Widgets
Turn Off Feeds in Windows 11 Widgets

După acest pas, știrile și noutățile au fost eliminate din widgeturile Windows 11.

Windows 11 Widgets
Windows 11 Widgets

Related: Cum poți dezactiva reclamele din Start Menu în Windows 11

În continuare, puteți să personalizați widgeturile Windows 11 cu informații din aplicațiile care contează cu adevărat. De exemplu, puteți adăuga widgetul Spotify, care vă permite să redați muzică sau să accesați playlisturi populare cu doar câteva clicuri, widgeturi cu prognoza meteo, notițe, evenimente din calendar, și multe altele.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Windows 11 » Cum dezactivezi știrile din Widgets pe Windows 11
Leave a Comment