Cum dezactivezi News din Windows Widgets pe Windows 11

Atunci când Microsoft a introdus Windows Widgets, foarte mulți utilizatori au avut un moment de bucurie. Un spațiu ușor de accesat din taskbar care poate fi personalizat cu widget-uri utile și personalizabile, pe un sistem de operare fiabil și stabil, focusat pe interesul fiecărui utilizator. Din păcate, povestea nu este chiar așa de frumoasă. Microsoft a introdus mai mult un panel de News, din care efectiv nu ai nicio opțiune prin care să dezactivezi News din Windows Widgets pe Windows 11.

Pentru utilizatorii mai expirementați și care doresc să încerce tool-uri prin care pot fi modificate caracteristici ale Windows 10/11, există mai multe soluții prin care pot fi eliminate știrile din Windows Widgets. Una dintre aceste metode o să o descriem pas cu pas în tutorialul de mai jos, însă este recomandat să faceți un backup al sistemului de operare înainte de a începe.

Cum dezactivezi News din Windows Widgets pe Windows 11

1. Accesează store.rg-adguard.net apoi selectează Productid din meniul din stânga, scrie: 9MSSGKG348SP, selectează Fast, apoi click pe butonul cu bifă.

2. Din partea de jos unde sunt afișate rezultatele, descarcă fișierul: MicrosoftWindows.Client.WebExperience_523.33200.0.0_neutral_~_cw5n1h2txyewy.appxbundle.

3. Rulează pachetul descărcat și click “Update“. Dacă ai instalată o versiune Windows Preview, aceast pas nu mai este necesar.

4. Descarcă arhiva ViVeTool de pe GitHub și dezarhiveaz-o într-un folder.

5. Deschide Command Prompt (Administrator) apoi navighează cu comanda “cd” în folderul în care ai dezarhivat ViVeTool. De exemplu, în cazul meu:

cd C:\Users\stealth\Downloads\ViVeTool

6. Copiază linia de comandă de mai jos, apoi apasă “Enter“.

vivetool /enable /id:45393399

7. Restartează calculatorul.

8. Deschide Widgets din colțul din stânga jos (Win+W) apoi accesează “Settings“.

9. Rulează până în partea de jos a panoului de setări, apoi click pe “Show or Hide Feeds” și dezactivezi “Microsoft Start“.

Acum ai un panou Widgets curat, doar cu widget-urile tale, fără știri irelevante sau videoclipuri care se redau automat. Ai reușit să dezactivezi News din Windows Widgets pe Windows 11.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Windows 11 » Cum dezactivezi News din Windows Widgets pe Windows 11
Leave a Comment