Internet Radio pe Telefonul Mobil [NOKIA Music Apps]

O aplicatie pentru telefoanele mobile NOKIA care au la baza v3. Internet Radio, este un music player care va permite sa va conectati cu telefonul mobil la statiile radio online si sa ascultati posturile preferate. Cum ar fi sa ascultati Kiss FM sau Radio ZU direct de pe telefonul mobil? Suna bine…dar trebuie sa stiti ca pentru a avea acces cu aceasta aplicatie pe Internet, trebuie sa aveti o conexiune WLAN, 3G, EDGE sau GPRS. In cazul conexiunilor mobile 3G, EDGE si GPRS este bine sa aveti si un abonament Internet Mobile nelimitat. Costurile dupa folosirea indelungata a acestei aplicatii, ar putea fi semnificative.

Nokia Internet Radio v1.16 S60 v3

nokia-internet-radio

Nokia Internet Radio creaza automat liste cu statiile radio online, sortand dupa genul de muzica, regiune, limba si seteaza bit rate optim pentru a obtine un sunet de calitate superioara pe telefonul mobil. Un mare avantaj al aceste aplicatii, este ca nu va mai face dependent de headset (castile) atunci cand doriti sa ascultati radio pe mobil. Pentru aplicatia Radio, care se gaseste pe majoritatea telefoanelor mobile, castile joaca rol de antena. In cazul Nokia Internet Radio, accesul la o statie radio se face prin Internet.

Download : Nokia Internet Radio Mobile Apps –

Aceasta aplicatie este recomandat sa o folositi pe telefoane ce accepta conexiune Internet WLAN. Cateva modele de telefoane compatibile Internet Radio : Nokia 3250, 5500, E50, E60, E61, E90, N71, N73, N80, N82, N85, N91, N92, N93, N95, N96, etc.

Pentru aplicatii pe telefonul mobil, jocuri, teme si music playere, accesati .

Leave a Comment