JAR2EXE Converter (Transforma fisierele .JAR in .EXE si ruleaza-le pe PC)

JAR: Fiserele .JAR (Java) sunt pachete de fisiere create de developeri, fiind folosite in special pentru telefoanele mobile. Din fiserele .jar se pot executa pe telefonul mobil (NOKIA, de exemplu) aplicatii, programe pentru si jocuri.

.EXE este terminatia aplicatiilor, si installer-elor pentru calaculatoarele cu sisteme de operare Windows.

JAR2EXE este o aplicatie foarte utila pentru cine doreste sa testeze si sa ruleze pe calculator aplicatiile si jocurile de pe mobil. Aceasta aplicatie transforma fisierele .JAR in fiere .EXE care pot fi rulare de pe calculator prin emulatorul Win32 NHAL Emulator. Este mult mai confortabil sa ne jucam un joc de telefon de la tastatura calculatorului, nu? In plus, inainte de a copia pe telefon un joc downloadat de pe Internet, il putem testa inainte de la calculatorul nostru.

{filelink=26}

stealthsettings.com_215

 

Aplicatia este dezvoltata de jar2exe.codeplex.com si a fost testata pe si a dat rezultate foarte bune. Am reusit sa rulam un joc java pentru NOKIA, fara probleme. Din cate am observat noi, nu toate jocrurile si aplicatiile Java pot fi convertite in fisere .exe valide. Una din cinci aplicatii a dat eroare, dar si in aceste conditii putem spune ca aplicatia JAR2EXE ne este de ajutor atunci cand dorim sa rulam un joc sau o aplicatie de telefon pe calcualator.

Leave a Comment