Download Microsoft Security Essentials – Windows 7 & XP

Microsoft Security Essentials cred ca este primul serios lansat de si cel mai performant anti-virus oferit gratuit pentru sistemele de operare Microsoft , si . Din pacate pentru utilizatorii de Windows XP pe 64-bit (x64 – amd), antivirusul nu este disponibil.

Microsoft Security Essentials este un antivirus care va ofera protectie in timp real impotriva virusilor, spyware si alte aplicatii malware. Updatat zilnic de catre Microsoft, usor de utilizat, eficient si cu un consum minim de resurse, Microsoft Security Essentials este un antivirus potrivit pentru orice tip de calculator si orice nivel de utilizator. Nu trebuie sa aveti cunostinte avansate despre PC-uri pentru a va instala acest anti-virus.

scanwindows

Download Microsoft Security Essentials in Limba Romana (antivirus in limba romana)security essentials

– Windows XP X86 – via Microsoft
– Windows Vista / Windows 7 32-bit
– Windows Vista / Windows 7 64-bit

Antivirusul este disponibil gratuit pentru utilizatorii care au Windows-ul genuine (adica cu license key valid si verificat de Microsoft). Pentru cei care folosesc Windows 7, Microsoft Security Essentials poate fi instalat si fara licenta. Atunci cand instalati Windows 7 nu introduceti niciun cod de licenta (apasati Next). Dupa finalizarea instalarii sistemului de operare, instalati anti-virusul apoi validati Windows-ul ;-).

Free anti-virus, free antivirus, virus protection, spyware protection, malware protection, Microsoft virus protection, Microsoft security, Microsoft security essentials.

Microsoft Security Essentials provides free, real-time protection for your home PC that guards against viruses, spyware, and other malicious software.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.