Lavasoft Ad-Aware – Anti-Spyware [Download / Review]

Fara indoiala Lavasoft Ad-Aware este cel mai performant si mai popular anti-spyware oferit in varianta 100% free. Exista si variante platite ale acestui anti-spyware dar pentru un pc/laptop home, varianta free ofera protectie suficienta impotriva atacurilor venite de pe internet.

Caracterisitici Lavasoft Ad-Aware 2008 :

– Protectie impotriva trojans, worms, spyware, bots si a altor atacuri malware folosind tehnologia CSI (Code Sequence Identification)

– Sistem pentru identificarea si neutralizarea rootkit-urilor.

– Serviciul TrackSweep integrat. Acest serviciu sterge parolele salvate, cookies, history si alte urme lasate de dvs. in urma navigarii pe site-uri cu diferite browsere (Opera, Internet Explorer, Safari, Firefox, Flock, etc)

Lavasoft ThreatWork. Acest serviciu va permite sa trimiteti fisierele considerate suspecte de dvs. catre Lavasoft pentru a fi analizate.

System Restore Point. Fisierele care au suferit modificari in urma unui atac malware pot fi aduse la forma initiala (dinaintea atacului).

Update-uri gratuite pe termen nelimitat care includ ultimele solutii de protectie impotriva celor mai noi aplicatii spyware si malware.

– Lavasoft Anti-Spyware are o interfata grafica intuitiva. Usor de instalat si usor de configurat.

ad-aware

Download Ad-Aware Lavasoft : > Lavasoft Ad-Aware – Anti-Spyware 2008 <

Aceasta aplicatie este compatibila pe toate sistemele de operare Microsoft Windows Vista & Microsoft Windows XP.

Lavasoft Ad-Aware – Anti-Spyware [Download / Review]

Leave a Comment