Cum sa scrii cu diacritice si cum sa corectezi un text.

Daca nu stii sa scrii cu diacritice, cineva iti intinde o mana de ajutor. Exista un soft foarte usor de utilizat, a carui descriere nu as putea sa o fac mai bine decat creatorii lui.

AutoCorect este acum un editor de texte în adevăratul sens al cuvântului, putând creea sau edita profesional cele mai importante formate de fişiere existente. Dispune de o gamă variată de funcţionalităţi care vă permit formatarea documentului la nivel de paragraf şi/sau caracter. Introducerea tabelelor şi a imaginilor este foarte simplu de efectuat. AutoCorect asigură pe lângă operaţiile clasice de prelucrare a textelor şi corecţii ortografice, corecţia punctuaţiei, îmbogăţirea cuvintelelor cu diacritice manual şi/sau automat, suport pentru Ortografie şi Punctuaţie, DEX, etc.. Programul este foarte accesibil, chiar şi pentru aceia care au o experienţă redusă în folosirea calculatoarelor.

Specific ca acest soft este 100% free si este compatibil pe aproape toate sistemele de operare MS. Windows 95-98-ME, Win 2000, Win NT, Win XP, Win Vista si Windows 7 Beta.

Pentru mai multe detalii si download, mergeti pe pagina oficiala a AutoCorect.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.