Download Drivers & Software for MS Windows® 7 (Keyboard, Mouse, WebCam, Headset, Gaming & other Microsoft Hardware products)

De curand mi-am cumparat un mouse optic Microsoft pentru laptop si am avut surpriza sa constat ca pe sistemul de operare Windows 7 nu vrea sa functioneze. Initial am crezut ca este o problema de drivere, desi in Device Manager totul era in regula. Am testat mouse-ul pe Windows Vista ca sa ma asigur ca este in stare buna de functioare, si dupa ce am vazut ca a mers fara probleme, am inceput sa caut drivere si soft de mouse pentru Windows 7.
Nu ma asteptam ca produsele hardware Microsoft sa nu fie compatibile tocmai cu noul lor sistem de operare, dar ete ca se poate :)

Daca  v-ati cumparat produse hardware Microsoft (mouse, tastatura, webcam, headset, etc), aveti lla dispozitie o lista cu softurile compatibile sistemului Windows® 7.

download soft pentru tastaturile MicrosoftInstall IntelliType Pro 32-bit beta software / Install IntelliType Pro 64-bit beta software .

download soft pentru mouse MicrosoftInstall IntelliPoint 32-bit beta software / Install IntelliPoint 64-bit beta software .

download soft & driver pentru webcam-uri MicrosoftInstall LifeCam 32-bit and 64-bit beta software .

download soft pentru headset-uri MicrosoftInstall LifeChat 32-bit and 64-bit beta software .

Si dupa ce v-am dat link-urile de download, sa va explic putin si cum stau treburile cu aceste softuri, nu? :P

Sa zicem ca ati cumparat un mouse Microsoft si aveti instalat un sistem Windows 7 32-bit pe care acest mouse nu vrea sa functioneze.

1. Descarcati softl IntelliPoint 32-bit de mai sus si rulati installerul IP32ENGW7Beta.exe .

2. Dupa ce ati dat “next”-urile de rigoare ca sa instalati softul pentru mouse, mergeti in Start Menu si in bara “Search programs and files” tastati mouse (fara bold) si apasati Enter.

mouse_windows7

3. Se va deschide Mouse Properties, unde va trebui sa selectati modelul mouse-ului dvs. In tab-ul “Buttons” sub poza cu mouse-ul, aveti Connected device si o lista cu mai multe modele, de unde trebuie sa selectati modelul folosit de dvs. (numele modelului e scris deasuprea codului de bare de pe partea inferioara a mouse-ului).

mouse_device_windows7

4. Apply & OK.

Dupa ce urmati acesti pasi mouse-ul dvs ar trebui sa functioneze fara probleme.

Download Drivers & Software for MS Windows® 7 (Keyboard, Mouse, WebCam, Headset, Gaming & other Microsoft Hardware products)

Leave a Comment