Download Transformation Pack – Transforma Windows Vista in Windows 7 – Seven Remix

Noul look al sistemului de operare Windows 7 a facut pana si utilizatorii sistemelor de operare Windows Vista sa-si doreasca schimbarea.

Windows_7_Style_For_Vista

Windows 7 Transformation Pack pentru Windows Vista, va ajuta sa schimbati aproape in totalitatea interfata grafica a sistemului de operare Windows Vista. Dupa cum puteti observa si in imaginile de mai sus, style-ul Windows Vista va fi aproape identic cu cel al Windows 7.

Windows 7 Transformation Pack for Windows Vista (Windows 7 – Vista Remix) va schimba atat interfata in Windows Explorer, Control Panel, cat si grafica a TaskBar-ului si Start Menu.

Download Windows 7 Transformation Pack (Vista Remix) Рdownload 

In interiorul arhivei care este mai sus la download, veti gasi toate fisierele si instructiunile de transformare a Windows Vista in Windows 7. Specificam ca acest pack este compatibil pe toate sistemele de operare Windows Vista SP0, SP1, SP2. Utilizatorii de Windows Vista Home Basic vor putea activa transparenta – modul AERO – cu ajutorul acestui pack.
Compatibilitate maxima pentru Windows Vista x86 (32 bit). Utilizatorii sistemelor pe 64 de biti vor trebui sa se multumeasca numai cu fisierele temei grafice. Fisierele de sistem nu vor fi compatibile.

stealthsettings.com nu ofera nicio garantie ca acest transformation pack pentru Windows Vista nu o sa afecteze buna functionare a sistemului de operare. Daca apar erori in urma acestui pack, va rugam sa lasati mesajele  dvs. la rubrica de comentarii.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.