Cel mai lung pai din lume

Mi-a luat ceva timp pana sa inteleg ce se intampla in Piata Daciei, din Buzau, dupa ce am vazut o multime de paie (paie. dealea colorate, pentru suc) puse cap la cap.

pai

Black045

Din cate am inteles de la persoanele aflate in zona actiunii, un grup de elevi ai Colegiul National “B.P. Hasdeu” Buzau, vor sa doboare recordul mondial pentru “cel mai lung pai” (?!?) care pana azi (ma rog…pana ieri) a fost de 9.5 Km . Dupa o munca care a durat mai bine de 12 ore, batuti de soare si vant, la ora … 22:00 aveau deja 11 Km de paie inadite si daca nu au fost greseli, probabil ca la aceasta ora Buzaul detine recordul mondial la categoria PAIE! :))

Ideea a fost superba! Felicitari!!!

P.S. Din cate am inteles, aceasta actiune nu prea a avut sponsori. Copii au cumparat paiele din banii lor, iar primaria Buzau nu a facut altceva decat sa puna la dispozitie spatiul. Ma gandesc ca pe caldura asta, se gasea un sponsor care sa puna la dispozitia copiilor, bauturi racoritoare, paie si banda adeziva.

Cel mai lung pai din lume

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment