Din larga lumii….

libertatea.ro , da stiri tot mai de TOP. Nu va ganditi acum ca o sa-mi transform blogul intr-un copy/paste @libertatea.ro , asa cum am vazut ca au mai luat nastere cateva bloguri de sucess (daca nu-ti arati si un sfarc , tot degeaba.. dai copy/paste).  In fine , asta e alta poveste de dragoste (va fi in episodul urmator) .

Uite nene stire de 5 setele , sub un titlu cat uraganul : "Actrita p0rno care a vrut sa faca sex cu 1001 barbati, terorizata de tornade" . Adica ati inteles cum a vrut sa sune titlul acestei stiri. "Aia (Erin Daye) care nu se sperie de 1000 si UNA de p^^@ , s-a speriat de o amarata de tornada."

Actrita p0rno americana Erin Daye (27 de ani), care anul trecut a incercat sa se culce cu 1001 barbati in 15 ore, a povestit pe unul dintre site-urile ei momentele de groaza prin care a trecut la inceputul acestei luni, cand sudul Statelor Unite a fost maturat de tornade. ‘Stateam incremenita pe canapea si auzeam vuietul de afara’, a spus Erin, care a tras o spaima sora cu moartea, asteptand ca locuinta ei din Kentucky sa fie luata pe sus de vantul puternic. Din fericire insa, actrita a scapat nevatamata.

Bun. Daca a scapat cu bine acestei tornadei , inseamna ca ar putea incerca macar cu 101 dalmatieni, data viitoare.

Interesante stiri …

Via : tornada1001.ro

Din larga lumii….

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.