George-Mihail Pruteanu 1947 – 2008 (pruteanu.ro)

Profesor universitar, politician si critic literar, Geogre Pruteanu a incetat din viata in aceasta seara in urma unui infarct la varsta de 61 de ani .

Realitatea TV , cred ca au fost primii care au dat stirea in aceasta seara si mai multe detalii / comentarii gasiti pe site-ul realitatea.netLingvistul şi omul de televiziune George Pruteanu a murit

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Imagini din arhiva Realitatea TV , surprinse in urma cu cateva zile.

Dupa anuntarea stirii pe posturile de radio/TV , site-ul www.pruteanu.ro  se pare ca a avut aceeasi soarta cu cea a proprietarului .

Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.5 Server at www.pruteanu.ro Port 80

Conform statisticilor trafic.ro , site-ul pruteanu.ro a sarit de la o medie de ~ 95 vizitatori/zi la 4.794 in doar 2-3 ore.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment