Instaleaza multiple versiuni Internet Explorer cu IE Collection

Desi Internet Explorer 8 a fost lansat in urma cu cateva luni, foarte multi internauti folosesc inca versiuni anterioare acestuia. Acest lucru le da multa bataie de cap creatorilor de site-uri (web designeri), care petrec de doua ori mai mult timp la realizarea acestora pentru a rezolva problemele de compatibilitate ale site-urilor cu toate aceste versiuni (in principal, este vorba de IE6, dar sigur exista si melancolici cronici, care folosesc versiuni anterioare). Pentru ca OS-urile Windows nu permit instalarea mai multor versiuni de Internet Explorer pe acelasi sistem, web-designerii au cautat metode de solutionare a acestui neajuns folosind Virtual PC sau anumite aplicatii care sa le permita rularea in acelasi timp a mai multor versiuni de IE.

O astfel de aplicatie este si IE Collection, aplicatie ce instaleaza o suita formata din toate versiunile Internet Explorerului, incepand cu 1.0 pana la 8.0 (desi nu toate sunt compatibile cu anumite versiuni ale Windows-ului).

ie_collection

Chiar daca versiunile anterioare 5.5 au sanse minime sa fie inca utilizate, cu siguranta va fi interesant (si amuzant) sa ne amintim cum aratau site-urile acum mai bine de 10 ani. :)

Download Internet Explorer Collection.

Atentie! In urma efectuarii testelor acestui software, Kaspersky a detectat PDM.Worm.P2P.generic in pachetul de instalare (ascuns intr-un fisier sau arhiva sub parola).

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » Downloads » Instaleaza multiple versiuni Internet Explorer cu IE Collection

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR