Metode de omorat tantari

“Bzzz…bbbbzzz….bzzzz….ciup, ciup, bzzzz…” , aceste finute elemente fac deliciul noptilor de vara, in care ai lasat usa de la terasa deschisa si ai uitat sa mai pui plasa de tantari pe tocul geamului.

Omul se trezeste buimac de somn, intr-un zumzet imbietor de aripioare si ciuruit din cap pana in picioare, de trompele acestor gingase fiinte, numite tantari. Primul lucru pe care-l face, este sa aprinda lumina. La prima privire, acest om da senzatia ca este pasnic… abia se misca, abia vorbeste, are nisip in ochi …etc somnambulisme (exista termenul?!), dar defapt, are idei criminale si se gandeste cum sa extermine zburatoarele din camera. Incepe sa caute metode…

1. Deodorante pentru tantari – este acel spray care se da la subrat, pentru transpiratie. In zborul lor, tantarii transpira si au nevoie sa-si dea cu deodorant sub aripi. Acest lucru, i-ar tine “la sol” un timp (daca deodorantul are talc), dar este mult prea coplicat sa prinzi fiecare tantar si sa-l dichisesti. tantarel sugaret

2. Tir-ul (vanatoarea) cu perna – se ia tantarul la tinta si se arunca cu perna dupa el. Pagubele pot fi importante: o lustra faramata, o vaza sparta, un bibelou sau deranjata pisica care doarme in coltul camerei. Aceasta metoda nu este 100% eficienta. Curentul de aer facut de perna aruncata, poate speria tantarul si-l poate goni, inainte sa fie strivit si sa-i fie imprastiat sangele pe perna si pe tavan/perete.

3. Spray-ul pentru tantari – Poate fi o metoda foarte efecienta, dar sfatul meu prietenesc este sa nu o aplicati noaptea. Daca nu este aerisita camera dupa folosirea acestui spray toxic, o sa faceti un team de admirat cu tantarii. Dvs. o sa-i conduceti pe ultimul drum si ei pe dvs. Puterea sta in mainile voastre!

4. Cina sau micul dejun – Pentru a aplica aceasta metoda, aveti nevoie de cateva ustensile: carpa/prosop, pahar si o bricheta. Metoda este foarte simpla, mai ales daca tantarul este pe un perete, la o inaltime acceptabila. Se identifica locul de parcare al tantarului, se pune gura paharului pe el (sa-l cuprindeti in circumferinta gurii paharului) . Tineti paharul cu o carpa (sa nu va friga) si incalziti gura paharului cu bricheta. In interiorul paharului, temperatura va creste si tantarul dupa un timp, va fierbe in suc propriu. Pofta buna! (daca nu retineti aceasta metoda si vreti sa o aplicati, folositi “Print This Article” sa scoateti acest tutorial la imprimanta).

5. Ultrasunetele – Dupa ce ati vizionat cateva filme SF si realizati ca tehnologia a evoluat atat de mult…da-ti drumul la calculator si cautati pe google.ro , “omoara tantari cu ultrasunete” . O sa ajungeti cu siguranta pe stealthsettings.com si o sa ma amuz ca in fiecare noapte cand gasesc astfel de “insomnii” ale romanilor, in referrer trafic.ro. :))

Referinta care m-a inspirat sa scriu acest tutorial :

metode de omorat tantari

*ATENTIE: Daca sunteti hotarat sa folositi una din metodele de mai sus, , nu raspunde de siguranta dvs. si a tantarilor dvs. Va multumesc!

Metode de omorat tantari

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment