Microsoft Office pentru Symbian [Nokia & Microsoft – Business Mobile Solutions]

Citeam zilele acestea despre declinul Nokia, in mediul de afaceri. Tot mai multi manageri si oameni de afaceri au ales sa schimbe smartphone-urile Nokia, cu device-uri precum iPhone si BlackBerry.
Motivele care stau la baza acestei treceri de la Nokia la iPhone & BlackBerry, sunt aplicatiile Office (gen. Docs To Go – BlackBerry) , sistemele performante de e-mail (BlackBerry Enterprise Solution) si sumedenia de aplicatii business prezente / sau care pot fi integrate pe iPhone si BlackBerry.
In aceasta saptamana, Nokia a decis sa recupereze din terenul pierdut in fata BlackBerry si iPhone, si a anuntat implementarea in viitorul apropiat a Office Mobile pe Symbian.

nokia office symbian

Colaborarea dintre Nokia si Microsoft, aduce odata cu Office Mobile si Office Communicator Mobile, SharePoint & Microsoft System Center.
Pentru fanii Nokia (deloc putini) si pentru clasa business, acest lucru este binevenit. In viitorul apropiat, vor avea acces de pe telefoanele Nokia, la documente Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel si Microsoft OneNote (sunt fan OneNote :P).

Pentru a afla mai multe detaliii despre acest parteneriat intre Nokia si Microsoft, cititi comunicatul de presa al Microsoft.

Viitorul se editeaza bine! :)

Microsoft Office pentru Symbian [Nokia & Microsoft – Business Mobile Solutions]

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment