Microsoft rectifica preturile Windows 7E

Dupa ce s-a raspandit vestea cum ca , reactia Microsoftului a fost sa ofera un fel de pret promotional pentru europeni, termenul de expirare al acestuia fiind pe 31 decembrie 2009. Astfel, incepand cu 22 octombrie si pana la sfarsitul anului curent, europenii vor putea cumpara pachetele complete Windows 7 la preturile pachetelor de upgrade pentru SUA:

  • Windows 7 Home Premium – 119,99$ (in loc de 119,99€)
  • Windows 7 Professional – 199,99$ (in loc de 285€)
  • Windows 7 Ultimate – 219,99$ (in loc de 299€)

Microsoft a anuntat ca a facut aceasta concesie in privinta preturilor pachetelor complete Windows 7E, deoarece nu pot finaliza pachetele de upgrade pentru Europa pana la data la care va fi lansat noul OS (dat fiind faptul ca din versiunea europeana a OS-ului a fost exclus , iar Windows-urile anterioare – XP si Vista – il au integrat). Asadar, pana pe 31 decembrie 2009, preturile pentru pachetele complete europene Windows 7 vor fi mai mici decat preturile pentru pachetele americane.

P.S. – profit de ocazie si imi retrag invitatia facuta eventualului cetatean american pe care as putea sa il cunosc. Autoinvitatiile sunt excluse, interzise, etc :P

Microsoft rectifica preturile Windows 7E

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.