Microsoft va trada Windows Mobile in favoarea Apple iPhone?

In urma cu cateva zile, Microsoft a anuntat ca pentru anul 2010 ia in calcul lansarea unui pachet complet Microsoft Office, dedicat exclusiv terminalelor Apple iPhone. Aceasta va fi practic prima aplicatie lansata oficial de Microsoft pentru device-uri ale rivalilor de la Apple.
Versiune de MS Office va fi compatibila pe iPhone si iPod Touch. Aceasta va permite utilizatorilor sa editeze si sa creeze fisiere Word, Excel si PowerPoint direct de pe Smartphone. Aceasta noua facilitate va atrage cu siguranta multi fani iPhone din randul oamenilor de afaceri dar si din randul utilizatorilor obisnuiti.
Daca acest proiect se va concretiza, Microsoft risca sa scada din popularitatea de care se bucura MS Windows Mobile in randul oamenilor de afaceri. Windows Mobile ofera in prezent o solutie completa pentru aplicatii office, dar aceasta nu poate fi integrata pe niciun device Apple. 
Pana la lansarea MS Office iPhone, posesorii unui smartphone pot alege Quickoffice ca solutie de vizualizare, creere si editare de documente Word si Excel.

quickoffice_iphone_

Quickword®     – Create, View & Edit Microsoft® Word Documents.
Quicksheet®    – Create, View & Edit Microsoft® Excel Spreadsheets
Quickoffice® Files – Provides rich features to transfer files between your computer and iPhone. Allows you to view many different file formats including PDF, iWork, PowerPoint and pictures.
Quickoffice for iPhone includes all 3 applications for robust document and spreadsheet editing, along with file access and content management functionalities.

Quickoffice – quickoffice.com

Microsoft va trada Windows Mobile in favoarea Apple iPhone?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment