revenit…

pe blog, pentru cateva clipe. A fost Pastele (oua fericite!) , a fost 1 Mai (Toledo, inchis. Bine ca am baut cafeaua la Galati… thx :* )  .
Stiu ca multi dintre dumneavoastra au fost ingrijorati de prezenta mea pe bloguri si pe Y!M. Am inteles ca s-au pus si pariuri pe seama disparitiei mele…. “A murit intr-un grav accident de masina!” , “S-a recasatorit!” , “Alearga dupa iepuri si cai verzi” (revin la “cai verzi” , mai tarziu. implica multi pereti.), “A castigat 32048329048329482 EURO la loto si a fugit in strainatate cu o pustoaica de 16 ani” , “S-a angajat director de subdezvoltare la ”  , “Cu siguranta el era ala…de pe OTV…amantul Elodiei… ala.. ” , “Parca l-am zarit intr-o zi… Dadea cu matura prin Piata Daciei…”, ” Se preteste pentru campania electorala”, etc degetzele indoite si piese de schimb.
Ei bine … barfe si zvonuri . In realitate, m-am omorat cu o lene crunta , am lucrat in echipa la cateva proiecte (eu cu privitul si Eugen cu tastele. In echipa, am spus!) am alergat pana am obosit, am asteptat pana m-am plictisit, m-am invartit intr-un cerc restrans de …variante (asta e cam de un an…) pana am ales-o pe cea mai complicata, am rupt contracte de prietenie destepte, inteligente, simpatice, frumoase si cu bani (daca nu ai inteles, despre tine e vb. sterge numarul meu din agenda tel.) , am renuntat sa mai hranesc obsesii ale doamnelor cu complexe de superioritate, am renuntat sa-mi mai pierd timpul cu frumuseti necuvantatoare (a se formata…) ,  am dresat vanzatoarele de la Non-Stop-ul din coltz. Intru in magazin ,  ele-mi intind pachetul de Kent 1 , pana sa ajung la tejghea , etc rutina . okay … 01:04 si simt ca trebuie sa inchid, sa cobor in bucarie, sa-mi fac o cafea tare si dulce, sa dau drumu la TV pe Realitatea TV si sa fumez o tigara privind dincolo de sticla TV-ului . ntz..

Noapte buna .

“enter your PIN code and say my password ”

Ahh…si da, m-am jucat pe Photoshop :

mda2

prea multe craci putrezite , ca sa pot urca pana acolo si de Red Bull , m-am lasat … ;)

revenit…

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment