Ce este ChatGPT Plus si ce aduce nou fata de versiunea standard

OpenAI a lansat recent o versiune mai avansata a ChatGPT. Ce este ChatGPT Plus si aduce nou fata de versiunea standard, care oricum a reusit sa atraga peste 2 milioane de utilizator in mai putin de 2 luni de la lansare?

ChatGPT este poate cel mai fierbinte subiect din ultima luna. Chat-ul inteligent pare sa fie rezolvarea tuturor problemelor si sa creeze aproape orice-i cere utilizatorul. ChatGPT stie sa rezolve probleme de matematica, fizica, stie sa faca de la compuneri literare si pana la programare. Totul este bazat pe conversatie text. Momentan.

Aplicatia foloseste inteligenta artificiala (AI) si este capabila sa invete singura din propriile greseli. Este vazut ca o amenintare pentru giganti precum Google si Microsoft si multe companii spera ca aceasta aplicatie dezoltata de OpenAI sa dispara cat mai repede.

In timp ce multi spera ca ChatGPT sa dispara sau nu capete prea mare amploare, OpenAI, continua dezvoltarea aplicatiei AI si lanseaza o noua versiune majora. ChatGPT Plus.

Ce este ChatGPT Plus si ce aduce nou fata de versiunea de baza?

In momentul de fata ChatGTP se confrunta cu perioade in care aplicatia web nu este functionala si cu timp de raspuns relativ lent. Pe versiunea Plus, OpenAI promite ca aplicatia va fi functionala permanent, chiar si in momentele in care versiunea standard nu este disponibila online. ChatGPT Plus vine si cu o viteza mai mare de raspuns la cere utilizator.

Ce este ChatGPT Plus si ce aduce nou
Ce este ChatGPT Plus si ce aduce nou

Versiunea este disponibila momentan pentru un grup restras de utilizatori din USA, in schimbul unui abonament de $20 / luna. Abonatii vor beneficia in avans si de viitoarele noi caracteristici care se vor adauga aplicatiei.

This post was last modified on April 20, 2023 22:16

Stealth: Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.