Instagram și Facebook nu Funcționează? Reintroducere Parolă.

Compania Meta se confruntă cu o problemă tehnică, motiv pentru care toate conturile de Instagram și Facebook nu funcționează. “Session expired – Please log in again”.

Utilizatorii din întreaga lume au fost afectați de această perturbare semnificativă a serviciile Meta, care a dus la deconectarea utilizatorilor din Facebook, Instagram și Messenger. Utilizatorii sunt deconectați din conturile Facebook, și le se cere parola pentru autentificare, pe motiv că sesiunea a expirat.

Instagram și Facebook nu Funcționează? Reintroducere Parolă.
Session expired on Facebook

Chiar dacă parola contului este cea corecta, autentificarea pe contul de Facebook sau Messenger nu se poate face, ceea ce a creat panică în rândul multor utilizatori.

Această întrerupere neașteptată a inclus și căștile Meta Quest, blocând astfel funcționarea Horizon Worlds și provocând indisponibilitatea metaversului.

Conform rapoartelor, mai mult de 300.000 de utilizatori au semnalat probleme pe platforma Down Detector, în timp ce Twitter și alte rețele sociale au fost inundate cu reclamații similare.

Faptul că Instagram și Facebook nu funcționează, afectează milioane de utilizatori din întreaga lume și aruncă în haos rețelele sociale și experiențele virtuale.

Nu este prima dată când Facebook, Messenger sau Instagram se confruntă cu această problemă. În trecut au mai fost probleme tehnice din care utilizatorii au fost dezautentificați de pe aceste rețele sociale și s-a cerut reintroducerea parolei. De această dată, se pare că nici reintroducerea parolei nu este o soluție.

Related: Sorry, something went wrong – Facebook / Messenger Down

În timp ce utilizatorii așteaptă revenirea la normal a serviciilor, reprezentanții Meta au fost contactați pentru a oferi o declarație oficială cu privire la cauza acestei întreruperi și pentru a comunica orice actualizări relevante. Vom continua să actualizăm situația pe măsură ce informațiile devin disponibile.

Update: Din câte se pare, după aproape o oră de întrerupere, serviciile Facebook (web) și Messenger (web) au început să funcționeze normal. Utilizatorii care au primit mesajul “sesiune expitată” nu se pot conecta în acest moment pe aplicațiile: Facebook, Messenger, Instagram, Threads.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Tech News » Instagram și Facebook nu Funcționează? Reintroducere Parolă.
Leave a Comment