Sorry, something went wrong – Facebook / Messenger Down

Se intampla uneori atunci cand incercam sa accesam contul de Facebook, News Feed sau chiar Facebook Messenger, sa ne apara eroarea: Sorry, something went wrong.

Screen Shot 2015-09-28 at 10.07.32 PM

Multi utilizatori sunt derutati de aceasta eroare si de acest mesaj al Facebook, crezand ca au conturile de Facebook blocate sau cineva le-a restrictionat accesul intentionat la Facebook. In realitate este vorba despre o problema interna a Facebook. Fie se fac update-uri majore si pagina de Facebook sau profilul sunt inaccesibile, fie este o problema de servere. In unele situatii eroarea “Sorry, something went wrong” nu apare la toata lumea. Mesajul de eroare apare numai la anumite conturi, iar in acest caz putem presupune ca este vorba de o problema pe unele servere ale Facebook.

Asadar nu aveti de ce sa va faceti griji de “Sorry, something went wrong“. Este doar ceva temporar care se va rezolva. Nu tine de conexiunea dumneavoastra la internet, de internet browser-ul pe care il folositi (Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer, Chrome, etc) si nici de profilul dvs. de Facebook.

Sorry, something went wrong – Facebook / Messenger Down

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

  • No es permanente pero…hace dos meses que no tengo acceso a mi cuenta y cuano hago el procedimiento para reestablecerla, se interrumpe y aparece este mensaje. Qué puedo hacer?

Leave a Comment