Sorry, something went wrong – Facebook / Messenger Down

Se intampla uneori atunci cand incercam sa accesam contul de Facebook, News Feed sau chiar Facebook Messenger, sa ne apara eroarea: Sorry, something went wrong.

Screen Shot 2015-09-28 at 10.07.32 PM

Multi utilizatori sunt derutati de aceasta eroare si de acest mesaj al Facebook, crezand ca au conturile de Facebook blocate sau cineva le-a restrictionat accesul intentionat la Facebook. In realitate este vorba despre o problema interna a Facebook. Fie se fac update-uri majore si pagina de Facebook sau profilul sunt inaccesibile, fie este o problema de servere. In unele situatii eroarea “Sorry, something went wrong” nu apare la toata lumea. Mesajul de eroare apare numai la anumite conturi, iar in acest caz putem presupune ca este vorba de o problema pe unele servere ale Facebook.

Asadar nu aveti de ce sa va faceti griji de “Sorry, something went wrong“. Este doar ceva temporar care se va rezolva. Nu tine de conexiunea dumneavoastra la internet, de internet browser-ul pe care il folositi (Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer, Chrome, etc) si nici de profilul dvs. de Facebook.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

4 thoughts on “Sorry, something went wrong – Facebook / Messenger Down”

 1. No es permanente pero…hace dos meses que no tengo acceso a mi cuenta y cuano hago el procedimiento para reestablecerla, se interrumpe y aparece este mensaje. Qué puedo hacer?

  Reply
  • Bonjour,

   moi j’ai ce même problème depuis le mois de Décembre, j’ai beau changer de navigateur, mais rien à faire. Je change les mots de passe, rien à faire. Toi tu as pu le récupérer ton compte, si oui, comment tu as fait ? Parce que moi j’y arrive pas, surtout qu’ils fournissent aucune explication.

   Je suis à deux doigts d’attaquer Facebook en justice pour suspension abusive de compte, parce que ce genre de message pour de la maintenance, c’est un peu gros.

   Quelqu’un d’autre a le même problème que moi ?
   Merci de ta réponse

   Reply

Leave a Comment