Windows 7 Additional Clocks

Pentru cei care au familia sau prietenii raspanditi pe tot globul, sau sunt in permanenta miscare de pe un continent pe altul, cunoasterea fusului orar al tarilor care fac parte din ecuatie este foarte importanta. Acestei categorii, dar si altora care nu se regasesc in descrierea de mai sus, in schimb au fost dotate cu o doza minima de curiozitate, Microsoft le vine in ajutor cu ceasurile suplimentare (supliment gratuit al si Beta).

Celor care doresc sa isi seteze Additional Clocks pe Windows 7, le retinem atentia (sau cel putin speram) cu urmatoarele:

Dati click pe ceasul din coltul dreapta-jos al display-ului, apoi dati inca un click pe Change date and time settings.

clock_settings

In tab-ul Additional Clocks aveti optiunea de a selecta inca doua ceasuri, pe care le puteti seta sa arate fusurile orare din tari diferite de a dvs.

add_clock

Dupa setarea ceasurilor aditionale dati OK. Apoi dati click din nou pe ceasul din coltul dreapta-jos al monitorului. Va arata cam asa:

additional_clocks

Nota: Daca nici Central America si nici Kathmandu nu se afla pe lista necunoscutelor pe care trebuie sa le aflati, incercati Nuku’alofa sau Mazatlan. Desi nici pentru acestea doua din urma nu garantam. :P

Windows 7 Additional Clocks

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.