Yahoo! Messenger 9.0 – Versiunea Finala

Yahoo! Messenger 9.0 a fost lansat oficial in versiunea finala, dupa aproape un an de beta. In tot acest timp s-au primit sugestii, noi idei de dezvoltare, s-au adaugat noi emoticons, skinuri si ale functii interesante. In comparatie cu versiunea 8.1, 9.0 este mult modificat la partea grafica si functionala. Permite o legatura mai stransa intre prietenii existenti in lista de Yahoo! Messenger si cei care viziteaza un blog/website, al carui administrator foloseste Yahoo! Messenger Pingbox.

Pingbox este o noua aplicatie de Yahoo! Messenger, introdusa odata cu versiunea finala 9.0. Pingbox este destinat celor care doresc incorporata o aplicatie IM/chat, in pagina blogului sau a site-ului personal. Bineinteles, Pingbox este ideal si pentru site-urile mici care ofera suport online la diverse servicii. Aceasta aplicatie nu necesita sa aveti instalat Yahoo! Messenger.  Partea cea mai buna a Pingbox, este anonimatul. Atat vizitatorii cat si cel care foloseste aplicatia pe blog, poate sa-si pastreze ID-ul anonim.

Usor de configurat :

pingbox configuration

Usor de utilizat:

pingbox ymvista

Aplicatia demo, Pingbox : www.ymvista.com/pingbox.php

Pentru versiunea finala Yahoo! Messenger 9.0, au mai fost adaugate trei skinuri noi, pe langa cele noua existente.

Skin argintiu/gri (Silver Skin):

silver skin yahoo messenger

Skin rosu (Ruby Red):

red skin yahoo messenger

Skin negru (Mystic Black):

black skin yahoo messenger

Cam aceste doua elemente (Pingbox si trei skinuri) ar fi noutatile pentru Y!M 9.0 Final, in comparitie cu ultima versiune Y!M 9.0 Beta. O lista completa cu toate caracteristicile Yahoo! Messenger 9.0, o gasiti pe blogul oficial al Yahoo! Messenger.. ymessengerblog.com.

Prezentarea detaliata a Yahoo! Messenger 9.0, va fi disponibila in curand pe www.ymvista.com.

Yahoo! Messenger 9.0 este compatibil Microsoft Windows XP si Microsoft Windows Vista.

How to » Downloads » Yahoo! Messenger 9.0 – Versiunea Finala

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Apple iHoloPhone in 2012?

Leave a Comment