Fix "Error code: ssl_error_ssl_disabled" or "Internet Explorer cannot display the webpage".

Advertisements

Un mesaj de eroare destul de intalnit pe si , care pote sa apara atunci cand dorim sa accesam anumite pagini web (login.yahoo.com, de exemplu)  :

Eroarea Mozilla Firefox:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to login.yahoo.com (exemplu).

Can’t connect securely because the SSL protocol has been disabled.

(Error code: ssl_error_ssl_disabled)

Firefox SSL Protocol Error

Eroarea pe Explorer:

Internet Explorer cannot display the webpage
This problem can be caused by a variety of issues, including:
Internet connectivity has been lost.
•The website is temporarily unavailable.
•The Domain Name Server (DNS) is not reachable.
•The Domain Name Server (DNS) does not have a listing for the website’s domain.
•There might be a typing error in the address.
•If this is an HTTPS (secure) address, click Tools, click Internet Options, click Advanced, and check to be sure the SSL and TLS protocols are enabled under the security section.

Internet Explorer - Loaging page error

In cele mai multe cazuri acesta eroare apare atunci cand dorim sa accesam o pagina web HTTPS care solicita conexiune pe un protocol criptat Secure Sockets Layer (SSL) sau Transport Layer Security (TLS).

Secure Connection Failed in Mozilla Firefox. Cauze si Rezolvari.

1. Prima cauza este dezactivarea din greseala a protocoalelor SSL 3.0 si/sau TLS 1.0. Dezactivarea poate fi facuta de utilizator sau de un software anti-virus care vede in dezactivarea acestor protocoale o masura de protectie a utilizatorilor. Pentru a verifica daca aceste protocoale SSL 3.0 si/sau TLS 1.0 sunt activate pe Firefox, mergeti in meniul "Tools" > "Options" > "Advanced" > "Encryption" si asigurativa ca sunt bifate cele doua protocoale. Use SSL 3.0 si Use TLS 1.0.

encryptions protocol firefox

2. Daca aveti activate SSL 3.0 si TLS 1.0 dar tot nu puteti accesa pagini web HTTPS de pe Mozilla Firefox, verificati ca nu cumva sa aveti setata iesirea pe Internet a browser-ului printr-un .
Puteti verifica acest lucru mergand in meniul "Tools" > "Options" > "Advanced" > "Network" > click pe butonul "Settings".
In configuratia default este setat "Use proxy system settings". Bifati "No proxy" si apasati OK pentru a salva modificarile.

setup proxy mozilla firefox

Dupa ce urmati si acest pas mai incercati odata sa accesati adresa web HTTPS.

3. O alta cauza a erorii "Error code: ssl_error_ssl_disabled" pe Mozilla Firefox sau pe Internet Explorer poate fi instalarea si setarea unui software care sa nu permita conexiuni SSL / HTTPS. In aceasta situatie va trebui sa intrati in setarile software-ului firewall si sa vedeti ce reguli de conexiune Internet sunt setate pentru SSL / TLS / HTTPS.

Rezolvarea eroare la accesarea paginilor web HTTPS cu Internet Explorer.

In Internet Explorer daca faceti click pe "More information" in pagina "Internet Explorer cannot display the webpage", o sa vedeti ca la ultimul punct va explica exact ce trebuie sa faceti:

If this is an HTTPS (secure) address, click Tools, click Internet Options, click Advanced, and check to be sure the SSL and TLS protocols are enabled under the security section.

ssl tls internet explorer

Dupa ce bifati casutele de la SSL si TLS faceti click pe Apply & OK, apoi restartati Internet Explorer-ul.

Daca niciuna din cauzele si rezolvarile de mai sus nu v-a ajutat, lasati un comentariu si o sa incercam sa gasim rezolvarea problemei.

Tutorialul a raspuns la :

:

Buna! Am si eu o problema cu mail-ul. :) Nu-l pot deschide. Imi da o eroare, cand incerc sa intru pe pagina. ( ssl_error_ssl_disabled ) Ce-ar trebui se fac? Am incercat sa downloadez Certificatele SSL, si nu am putut. Imi dadea aceeasi eroare. Iar nu dau 125$ sau 250$ pe ele.:D Nu stiu ce sa fac. Ma poti ajuta?

Acei bani de care spune Livia nu au nicio legatura cu rezolvarea problemei. Certificatele SSL sunt optionale pentru serverele private, iar ele pot fi utile numai pentru administratorii de domenii / web servere ale unor firme / companii. Pretul pentru un certificat SSL / domeniu Internet poate varia intre 10$/an (pentru PositiveSSL) si 1.300$ (pentru Secure Site Pro with EV).

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

10 Comentarii la: Fix "Error code: ssl_error_ssl_disabled" or "Internet Explorer cannot display the webpage". #
 1. alina says:

  multam frumos

 2. ciucan ramona says:

  mie mi se intimpla la fel nu era bifat un tls ,acum ce mai fac am restartat cal si degeaba numi merge nici un prog de cautare ,

 3. alex.coolmp3 says:

  Verifica data sistemului sau contacteazama la ym : alex.coolmp3 si vorbim acolo MUltumesc

 4. diana says:

  AJUTATI-MA !!!VA ROG

 5. mihai says:

  si eu am aceiasi problema cu face-book ul imi da eroare (ssl_error_ssl_disabled) si am incerca toate variantele de mai sus, poate ma puteti rezolva voi. Multumesc!!

 6. bububeru says:

  click Tools, click Internet Options, click Advanced, and check reset button.
  internet explorer works

 7. mihai says:

  am aceiasi problema cu facebook.Nu-l pot deschide. Imi da o eroare, cand incerc sa intru pe pagina. ( ssl_error_ssl_disabled

 8. ady says:

  tot nu mergee facebook

 9. nepo says:

  salut! am si eu o problema … de putin timp am instalat in calculator un program numit clean my pc..registry cleaner.. dupa ce am scanat cu el problemele si mai m am jucat putin cu el am vazut ca internetul nu mai merge decat putin timp dupa ce pornesc calculatorul si yahoo messenger nu merge fara sls si tls activate.. iar internetul nu merge fara ele activate. problema o am in toate browserele . multumesc ar fi de ajutor un raspuns . o zi buna!

comments

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese