HTC Home 1.8 (Sense UI) pentru Windows (Gadget Download)

Un gadget foarte interesant, care aduce interfata HTC Home (Sense UI) pe Desktop-ul calculatoarelor cu sisteme de operare sau .

HTC SENSE - WINDOWS 7   GADGET

Acest gadget pentru Windows Desktop este o copie fidela pana pana in cele mai mici detalii ale HTC Home cu interfata Sense. Animatie la schimbarea orei  / minutelor, animatie pentru fiecare stare a vremii (weather data), prognoza meteo pentru urmatoarele cinci zile.  Posesorii de smartphone-uri HTC cu Sense UI stiu destul de bine cum arata interfata HTC Home.

Un demo video al HTC Home 1.8 Windows Gadget:

Daca urmariti filmuletul de mai sus, un tutorial despre cum functioneaza aceasta aplicatie gadget ar fi inutil. Este foarte usor de setat si nu necesita instalare. Puteti seta aplicatia sa porneasca automat la pornirea sistemului de operare, cu conditia sa nu-i schimbati calea folderului (path-ul) din care ati lansat ultima data gadget-ul.

Download HTC Home 1.8 (SENSE UI) – Windows Desktop Gadget

Utilizare HTC Home 1.8:

1. Descarcati (pe link-ul de mai sus) fisierul HTC Home 1.6.zip si dezarhivati intr-ul loc pe hard-disk-ul dvs. de unde sa nu-l stergeti sau sa-l mutati.

2. Rulati HTCHome (x64).exe pentru sistemele Windows pe 64-bit sau HTCHome.exe pentru cele pe 32-bit.

htc home exe

3. Odata lansat gadget-ul acesta va detecta automat locatia dvs. si va furniza date (ora locala, starea actuala a vremii si prognoza pe urmatoarele 5 zile) in interiorul gadget-ului pe desktop-ul dvs.

location weather data

Caracterisitici HTC Home 1.8:

Weather Provider : Accuweather sau MSN.
– Afisarea temperaturii in grade Celsius sau Fahrenheit.
– Formatul in care sa afiseze ora : 25 H sau 12 H (PM / AM)
– Posibilitatea de a tine gadget-ul deschis peste alte .
– Autostart la pornirea Windows-ului.
– Schimbarea wallpaper-ului in functie de starea vremii. Puteti seta un folder cu wallpapere care sa schimbe automat (sincer sa fiu acest feature nu mi-a mers la teste.)

Pentru mai multe detalii si actualizari ale acesti aplicatii, vizitati pagina oficiala a proiectului: HTC Home for Windows.

UPDATE: HTC Home 2.0

Gadget testat pe Windows 7 Ultimate 32-bit. Am testat si pe SP2, insa nu sunt sanse ca acest gadget sa ruleze.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment