Download Yahoo! Messenger 12 pentru Windows Vista si Windows 7

Anuntat inca de la inceputul anului 2007, pentru a fost lansat in abia la inceputul lunii decembrie a aceluiasi an.
Parea sa fie o versiune revolutionara, total diferita ca interfata grafica (skins) cu tot ce fusese lansat pana atunci. In acea vreme era “la putere” Yahoo! Messenger 8, iar Yahoo! Messenger 12 (acesta era numarul de versiune pentru Y!Messenger Windows Vista), urma sa fie dedicat calculatoarelor cu sisteme de operare Windows Vista, iar mai tarziu compatibil cu . Chiar daca era o versiune cu multe lipsuri si consuma foarte multe resurse de sistem (memorie RAM si CPU), designul care “iti lua ochii” i-au facut pe foarte multi sa-l utilizeze cu placere. Noua linie de emoticons, smiley-uri animate in chat, ordonarea listei de ID-uri, skin-urile si avatarele, era un “refresh” binevenit in Yahoo! Messenger.
Cu toate ca interesul utilizatorilor era destul de mare si totiĀ  asteptau sa se lanseze o varianta finala a acestei versiuni, la aproximativ 10 luni de la lansarea versiunii preview, Yahoo! a decis incetarea dezvoltarii pentru Yahoo! Messenger 12 pentru Windows Vista, iar aplicatia a fost scoasa de la download de pe site-ul oficial.

Daca la acea vreme nu ati fost interesati de aceasta versiune pe Yahoo! Messenger pentru Windows Vista / Windows 7, o puteti testa acum. Noi am testat Yahoo! Messenger 12, atat pe Windows Vista cat si pe Windows 7, si se pare ca ruleaza foarte bine chiar daca aplicatia a fost retrasa de mai bine de doi ani.

Download Yahoo! Messenger pentru Windows 7

diablo_contactlist

Download Yahoo! Messenger 12 pentru Windows 7 / Vista.

{filelink=23}

Aceasta versiune este “off line installer“, ceea ce inseamna ca nu necesita sa fiti conectat la pentru a o instala.

– Download Yahoo! Messenger pentru Windows 7 si Windows Vista (AERO).