Activare/Dezactivare/Schimbare Sunet Windows Explorer [Windows Vista]

In urma cu mai bine de o luna am invatat care se aude la fiecare click dat pe o pagina web deschisa cu Internet Explorer. Dupa ce mi-am reinstalat sistemul de operare (Windows Vista Home Premium) si suita de programe folosita de mine in mod frecvent, sunetul care se aude in mod normal atunci cand navigam prin folderele calculatorului (Windows Explorer), a disparut. Pentru cei care doresc sa scape de acest sunet asta ar fi fost o usurare. Pentru unul ca mine care este obisnuit sa auda acest “click-sound”, se ridica intrebarea “Cum pot sa activez Windows Explorer Navigation Sound?”.

Nu este foarte greu. Trebuie sa urmati doar cativa pasi foarte simpli.

1. Click pe butonul Start din Taksbar. (Butonul care are sigla de la Windows pe el)

2. In “Start Search” scrieti mmsys.cpl si apasati tasta enter.

mmsys.cpl 

3. In caseta “Sound” mergeti pe tab-ul “Sounds”, selectati “Windows Default” (la “Sound Scheme”) iar din lista “Program” click pe  “Start Navigation”.

4. Sub “Play Windows Startup Sound” aveti optiunea de a alege un sunet specific pentru Windows Explorer Navigation. Daca apasati pe butonul “Browse…” puteti alege orice sunet doriti din pc-ul dvs. (conditia sa fie .waw)

windows-explorer-sound

Sunetele Windows-ului pot fi gasite in folderul : C:WindowsMedia.

Pentru a dezactiva sunetele sistemului de operare selectati “Sound Scheme: No Sound”.

Activare/Dezactivare/Schimbare Sunet Windows Explorer [Windows Vista]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.